onsdag, mai 5, 2021

Samsung + Oculus VR = Sant

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Et overraskende samarbeid har lekket ut idag. Samsung som for bare en uke siden avslørte at dehar lagt planer om å skape en egen form av virtuelle briller. Ryktene denne gangen er et samarbeid med Oculus VR.

Det sørkoreanske selskapet ønsker  å få sin versjon ut på markedet så fort som mulig, helst før konkurrentene.

Med de største konkurrentene menes blant annet japanske Sony, som står bak spillkonsollen PlayStation 4, og Facebook-kjøpte Oculus VR, selskapet som på mange måter satte i gang den store virtuelle brille-bølgen.

Ifølge den forrige ryktebølgen hadde Samsung allerede en fungerende prototype i hendene på utviklerne sine, som visstnok fungerer til både Galaxy S5 og Note 3.

Nå ryktes det at Samsung faktisk knytter bånd med en av de aller største konkurrentene. Dette betyr ikke at de to selskapene kommer til å gi ut et felles produkt, men kommer til å fortsette med hvert sitt produkt på hver sin side, hjulpet av hverandre.

Avtalen handler om en byttehandel: Samsung får tidlig tilgang til en mobil utviklingspakke fra de virtuelle veteranene, og Oculus VR på sin side får bruke neste generasjons Samsung OLED-teknologi til skjermene, som visstnok skal fungere bedre enn den teknologien Oculus Rift-brillene bruker nå.

OLED-teknolgien skal altså brukes i de klassiske Oculus-brillene, som fortsatt er myntet spesielt for PC-bruk, og skal  klare høyere oppløsninger enn 1080p.

Samsungs mobile headset skal la brukerne koble til telefonen og bruke selve telefonen som skjerm. Brukerne skal kunne styre enheten enten med stemme og rørelse eller med en spillspake. For eksemepl skal du kunne velge et alternativ ved å nikke i dets retning.

Teknologisiden skriver også at Samsung planer om å utstyre brillene med et kamera frempå brillene, noe som skal la deg «se gjennom telefonen».

For at maskinen skal oppfatte hvordan brukerne beveger seg kommer selve brillene til å ha innebygde akselerometer, slik at denne prosessen ikke skal behøve å bruke telefonens kapasitet.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This