søndag, februar 28, 2021

Samsung + Oculus VR = Sant

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Et overraskende samarbeid har lekket ut idag. Samsung som for bare en uke siden avslørte at dehar lagt planer om å skape en egen form av virtuelle briller. Ryktene denne gangen er et samarbeid med Oculus VR.

Det sørkoreanske selskapet ønsker  å få sin versjon ut på markedet så fort som mulig, helst før konkurrentene.

Med de største konkurrentene menes blant annet japanske Sony, som står bak spillkonsollen PlayStation 4, og Facebook-kjøpte Oculus VR, selskapet som på mange måter satte i gang den store virtuelle brille-bølgen.

Ifølge den forrige ryktebølgen hadde Samsung allerede en fungerende prototype i hendene på utviklerne sine, som visstnok fungerer til både Galaxy S5 og Note 3.

Nå ryktes det at Samsung faktisk knytter bånd med en av de aller største konkurrentene. Dette betyr ikke at de to selskapene kommer til å gi ut et felles produkt, men kommer til å fortsette med hvert sitt produkt på hver sin side, hjulpet av hverandre.

Avtalen handler om en byttehandel: Samsung får tidlig tilgang til en mobil utviklingspakke fra de virtuelle veteranene, og Oculus VR på sin side får bruke neste generasjons Samsung OLED-teknologi til skjermene, som visstnok skal fungere bedre enn den teknologien Oculus Rift-brillene bruker nå.

OLED-teknolgien skal altså brukes i de klassiske Oculus-brillene, som fortsatt er myntet spesielt for PC-bruk, og skal  klare høyere oppløsninger enn 1080p.

Samsungs mobile headset skal la brukerne koble til telefonen og bruke selve telefonen som skjerm. Brukerne skal kunne styre enheten enten med stemme og rørelse eller med en spillspake. For eksemepl skal du kunne velge et alternativ ved å nikke i dets retning.

Teknologisiden skriver også at Samsung planer om å utstyre brillene med et kamera frempå brillene, noe som skal la deg «se gjennom telefonen».

For at maskinen skal oppfatte hvordan brukerne beveger seg kommer selve brillene til å ha innebygde akselerometer, slik at denne prosessen ikke skal behøve å bruke telefonens kapasitet.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This