Kaffe er skikkelig bra for potensen

0
464

Det er ikke bare tørre og ikke tilstedeværende partnere som kan skape potensproblemer, også medisinske, fysiske årsaker. Dårlig selvbilde og stress er også vanlige grunner.

En undersøkelse gjennomført av amerikanske forskere har gjennomført viser at hvis du drikker to til tre kopper kaffe hver eneste dag øker sannsynligheten for at du ikke vil ha problemer med potensen så mye som 42 %.

Forskerne har innhentet helseopplysninger fra 3700 menn, hvor forbruk av kaffe og potensproblemer er med. Alt tyder på at morgenkaffen lyser opp i hverdagen på mer enn en måte.

Menn som tok mellom 85 og 170 milligram koffein per dag (mellom to og tre kopper) som hadde 42 prosent mindre sannsynlighet for å rapportere erektil dysfunksjon enn menn som inntar 0 til syv milligram.

Det er ingen bevis for årsakssammenheng i studien, men forskerne tror at koffein får arteriene i penis sine svamplegeme til å slappe av slik at blodsirkulasjonen øker, noe som igjen fører til bedre potens.  Denne forskningen passer godt inn i rekken av positive resultater knyttet til kaffedrikking, blant annet har kaffe reduserende effekt i forhold til diabetes 2.

Et lite råd til deg som har problemer med å sove, prøv å drikk den kaffen du skal ha første halvdel av dagen.

tabola

No posts to display