Er det mulig at Jeremy Clarkson kommer tilbake til BBC og Top Gear. I et radiointervju legges grunnlaget for en retur i og med at han påtar seg all skyld for at han fikk sparken.

Vi har tidligere skrevet om han mulige retur.Jeremy Clarkson tilbake til Top Gear.   Jeremy Clarkson som nå er den ultimate «bad guy» stiller på Chris Evans BBC Radio 3 show og innrømmer feil: (noe som er vanskelig for oss alle å gjøre)

«Det var min egen dumme feil, så jeg kan nesten ikke klage» og han fortsetter med å si. «Programmet var veldig mye min baby, jeg var veldig begeistret, og jeg jobbet hele tiden, jeg jobbet hele natten. Og så plutselig er du ikke bedt om å gjøre det lenger, du føler at det er et stort hull som trenger å bli fylt.»

Jeremy Clarkson reiser Europa rund sammen med sine kollegaer i et Top Gear lignende show, såpass lignende at trekløveret ved flere anledninger sier det bare er navnet som er nytt.

Mulig retur

DJ Evans sa på lufta: «James Mai og Richard Hammond kan gå tilbake til BBC, døren er fortsatt åpen for dem …» før han ble stoppet av Clarkson som sa: «Vel, så kan jeg også, vet du, Jeg har ikke fått sparken, som du husker.» Rent tekniske stemmer det. Jeremy Clarkson fikk ikke sparken de fornyet ikke bare kontrakten.

Radiointervjuet er bare siste hendelse i en lang rekke hendelser som sier at noe er på gang, Jeremy på spørsmål om han har snakket med noen forteller han om et møte hvor han bare lyttet.  Det er ingen av betting selskapene som lenger tilbyr odds på over 10 for en offentliggjøring av retur til BBC for Jeremy i år. For bare 2 mnd. siden var oddsen 40.

f7.no -> adds
tabola