mandag, april 12, 2021

Jeremy Clarkson tar på seg skylda

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Er det mulig at Jeremy Clarkson kommer tilbake til BBC og Top Gear. I et radiointervju legges grunnlaget for en retur i og med at han påtar seg all skyld for at han fikk sparken.

Vi har tidligere skrevet om han mulige retur.Jeremy Clarkson tilbake til Top Gear.   Jeremy Clarkson som nå er den ultimate «bad guy» stiller på Chris Evans BBC Radio 3 show og innrømmer feil: (noe som er vanskelig for oss alle å gjøre)

«Det var min egen dumme feil, så jeg kan nesten ikke klage» og han fortsetter med å si. «Programmet var veldig mye min baby, jeg var veldig begeistret, og jeg jobbet hele tiden, jeg jobbet hele natten. Og så plutselig er du ikke bedt om å gjøre det lenger, du føler at det er et stort hull som trenger å bli fylt.»

Jeremy Clarkson reiser Europa rund sammen med sine kollegaer i et Top Gear lignende show, såpass lignende at trekløveret ved flere anledninger sier det bare er navnet som er nytt.

Mulig retur

DJ Evans sa på lufta: «James Mai og Richard Hammond kan gå tilbake til BBC, døren er fortsatt åpen for dem …» før han ble stoppet av Clarkson som sa: «Vel, så kan jeg også, vet du, Jeg har ikke fått sparken, som du husker.» Rent tekniske stemmer det. Jeremy Clarkson fikk ikke sparken de fornyet ikke bare kontrakten.

Radiointervjuet er bare siste hendelse i en lang rekke hendelser som sier at noe er på gang, Jeremy på spørsmål om han har snakket med noen forteller han om et møte hvor han bare lyttet.  Det er ingen av betting selskapene som lenger tilbyr odds på over 10 for en offentliggjøring av retur til BBC for Jeremy i år. For bare 2 mnd. siden var oddsen 40.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This