Jerry Seinfeld fra Syria kan godt underholde hjemme hos meg

0
215

En av verdens mest underholdene mennesker født i Brooklyn av innvandrer foreldre skapte sammen med en «utrivelig kamerat», Larry David, verdens mest populære tv serie. Jerry Seinfeld spilte seg selv i en hverdagskomedie som handlet om ingenting. Seinfeld vant det som var mulig av priser og showet gikk i ni sesonger med totalt 160 episoder. Da siste episode ble vist benket 109 millioner mennesker seg foran tv apparatene.

Forbes satte Jerry Seinfeld på førsteplass over de best betalte komikere i 2015, en plass han har sikret seg mange ganger. Det har ikke manglet på priser og suksesshistorier.  Seinfeld siteres, kommenteres og går i reprise verden over. Rettighetene for de gamle episodene ble for ikke lenge siden solgt for 1 milliard dollar.

Jerry Seinfeld i Seinfeld: That’s the true spirit of Christmas; people being helped by people other than me.

Jerry Seinfeld, født i Brooklyn, New York, av immigrant foreldre. Hans mor kom fra Syria, Betty, var av jødisk avstamning. Det samme var hans far, Kalmen Seinfeld, men han kom fra det sørlige Ukraina. Jerry Seinfeld omtaler seg selv som en syrisk jøde født i Brooklyn.

 

 I’m not a lesbian. I hate men, but I’m not a lesbian. –Elaine Benes i Seinfeld

 

Kanskje flytter det inn en med et like stort talent som Jerry Seinfeld i et asylmottak i nærheten av deg i dag. Mennesker er en resurs som kan berike ditt liv.

Her er program nummer en sesong 7 i Comedians in Cars Getting Coffee w/ Jerry Seinfeld

 

Her er trailer til, Comedians in Cars Getting Coffee w/ Jerry Seinfeld. Sesong 7 starter med at USAs president Barack Obama setter seg inn i bilen.

tabola

No posts to display