onsdag, desember 16, 2020

Ikke si du elsker noen hvis du faktisk gjør det

Må lese

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Mediene omtaler skilsmissen mellom Ari Behn og Prinsesse Marta som uvirkelig. Han stiller seg inn i køen av virkelige menn over 40 som forlates av sin partner. Et lite problem eller fall i sosial status så er du alene.  Dette har vi ventet på lenge er kommentarene i Sosiale Medier, vi synes alle Ari er for rar for Marta til tross for at det er hun som snakker med engler.

Hva som ligger bak skilsmissen vet vi ikke, men Ari sin oppdatering dagen før det ble klart tyder på at det var Prinsesse Marta som gikk. Det passer perfekt inn i dagens verden for de aller fleste. Spør du nesten hvilken som helst mann over 40 så er de smertefullt klar over at ingenting varer, spesielt ikke kjærligheten fra en kvinne.

Kvinnenettverk støtter hverandre i at de fortjener mye bedre, da Ari så sin kone starte engleskole sammen med en felles englehvisker, var han, trolig klar over at dette var begynnelsen på slutten. Det er ingenting han kunne gjøre annet enn som han oppdaterte selv dagen før vi fikk vite om skilsmissen, slippe taket, han må slippe taket og finne seg en ny tilværelse.

Nå har Ari større sjanse for å lykkes, han vet det er midlertidig for forholder seg til det. Det er helt greit å si du elsker noen uten å gjøre det. Det er helt greit å ha noen på gress som kan plukkes frem når det forholdet du er i går dårlig eller er slutt. Det er helt greit å finne andre interesser og gjerne reise mye.

Vårt råd til Ari nå er det samme som alle andre som forlates, tjen penger, ta vare på barna dine og jo eldre du er, jo lenger øst må du reise for å finne deg en ny, hvis det er det du ønsker.

13 tegn på at det snart er slutt

 • Antallet treningstimer går opp.
 • Intimhygiene og underlivsbarbering gjenopptas.
 • Antall dager med venninner øker
 • Antall jobbarrangementer går opp
 • Mobiltelefonen blir med over alt
 • Mobiltelefonen står på lydløs når du er nærheten
 • Dere tar felles kjærestebilde på Facebook
 • Hun begynner å bli sjalu på deg
 • Alt du sier blir misforstått
 • Hun begynner å stille deg spørsmål om økonomi
 • Hun er alltid sliten og kommenterer hvis du slapper av
 • Du blir irettesatt i sosiale sammenhenger og du får forberedende kjeft i før og bekreftende kjeft etterpå.
 • Hvis dere har barn blir en til en aktiviteter med mor viktigere

Det er ingenting du kan gjøre hvis du oppdager noen av disse tegnene i ditt eget liv, det er bare å starte sorgarbeidet med en gang og ta inn over deg at det er ingen røyk uten ild. Finn andre ting i livet ditt som betyr noe, som å reise verden rundt med en fotografvenn på dop eller skrive en diktsamling.  Og begynn å se etter et sted å bo i skolekretsen til barna dine.

De aller fleste kvinner har en følelse av at de kan gjøre det bedre enn deg, hvis du finner en som ikke tenker slik eller er opplagt mindre attraktiv enn deg selv, hold fast med begge hender, du har en sjanse.

- Advertisement -

Siste nytt

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums Budstikke (Budstikka). Avtalen verdsetter selskapet...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV. Det ble...

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter til spillere som ønsker å...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften. Meteorologisk institutt har gjort...

More Articles Like This