Helt siden mennesket klatret ned fra trærne, har vi funnet frem et hjelpemiddel for å lage et bilde av det vi har opplevd.
Hulemalerier er ikke bare historiefortelling, men også felles minner i et lite steinaldersamfunn. Utsmykninger, runer, mønstre på klær og etter hvert malerier og skulpturer. Ved introduksjon av fotografi ble det enklere å ta vare på disse øyeblikkene, du trengte ikke lenger være en dyktig maler eller steinhugger.

Forsøk på å fange et øyeblikk, og bevare for ettertiden, har vært viktig siden tidenes morgen. Dette har ikke blitt mindre viktig med årene.

Japan Photo har alt av fotoprodukter av god kvalitet.

Antall bilder har eksplodert
Det vi opplever nå med fotografiet er at det aldri har blitt tatt mer bilder enn nå. Bare for å sette det litt i perspektiv, tas det flere bilder i løpet av en dag nå, enn i hele forrige århundre.

Ikke alt er verd å spare på eller dele med andre, men av og til i denne strømmen av bilder finner du noen som betyr mye for deg eller noen som du er glad i. Det kan være ditt barnebarn som skårer et mål og strekker armene i været. Det kan være et smil fanget hjemme på kjøkkenet, eller et bilde man var heldig med fordi hele familien samlet og selv bestefar hadde lukket munn og åpne øyne.

Les også: Si det med bilder

Ikke la bildene dine forsvinne
Disse bildene bør du gjøre noe mer med så det ikke forsvinner i den store mengden av bildene du daglig tar. Lag en fotobok, eller en kalender. Eller forstørr opp et vellykket bilde og heng det på veggen. Sørg for å dele gledene med de som betyr så ualminnelig mye for deg. Og ikke minst; bli glad selv når du ser på gode minner med venner, eller oppveksten til barna dine.

Det hevdes at et bilde sier mer enn tusen ord. Lag en fotobok og del gleden. Stikk inn på Japan Photo og se hvilke muligheter du har for å lage noe spennende med dine bilder. Husk at gode minner er viktig å bevare både for deg og familien.

f7.no -> adds
tabola