mandag, april 12, 2021

Queen Latifah på mikrofonen

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Utdeling av årets Nobels fredspris nærmer seg med stormskritt og da blir det stor stas med utdeling i Rådhuset, Gallamiddag på Grand og fredspriskonsert i Spektrum, det hele kringkastet til en storøyd verden.

Hedersgjester er Årets fredsprisvinnere Kailash Satyarthi og Malala Yousafzai og representanter for den Norske kongefamilien og regjering. I år er det Queen Latifah som har fått oppdraget med å være programleder for fredspriskonserten. Enkelte år har det vært en pinlig affære med programledere som ikke har vært helt komfortable med rollen.  Sist år var det ikke så bra med Homeland stjerne Claire Danes og skuespillerkjekkas Aaron Eckhart kjent fra Batman filmene som programledere. Rytmen dem imellom var dårlig og det er muligens grunnen til at det i år kun er en programleder.

Queen Latifah skal også opptre med sine egne sanger.

– Jeg er henrykt over å få være en del av årets Nobelkonsert og bidra til å feire to så fantastiske personer som hver på sin måte har jobbet så hardt for å fremme barns rett til utdanning, sier Queen Latifah i en pressemelding.

Det virker som om programleder rollen blir løst bedre i år, men artistene som skal opptre befinner seg ofte litt lenger ned på festivalplakatene.

Her er det arrangørene skriver om årets artister:

Den bergenske popsangeren Gabrielle Leithaug, den tidligere Idol-deltageren, opptrer som eneste norske artist på årets konsert. Gabrielle kom med sitt debutalbum «Mildt Sagt» i 2012 og er en lovende artist som vi gleder oss til å følge i årene fremover.

Ustad Rahat Fateh Ali Khan. Det finnes ingen større artist enn denne mannen i India og Pakistan. Han stiller nærmest i en klasse for seg selv. En slags Pakistansk Pavarotti. Rahat var i Norge i 2012 da han spilte for fullt hus i Den Norske Opera. Det var en meget sterk opplevelse, og vi ser frem til å ta ham imot her i Oslo Spektrum.

Laura Mvula er med debutalbumet «Sing To The Moon» en av Storbritannias største «up and coming»-artister. Soulsangeren har det siste året blitt nominert til en rekke prestisjefylte musikkpriser, deriblant Brit Awards, Ivor Novello Awards og Mercury-prisen. Nå er hun klar for sin største opptreden noensinne.

Den sjarmerende gruppa Girls of The World med låten «I Am Malala» skal også på scenen denne kvelden. Initiativtager til dette musikkprosjektet er Jon Ingoldsby, en låtskriver og produsent fra Los Angeles, som ble så inspirert av Malala at han skrev en låt om den

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This