onsdag, desember 1, 2021

Queen Latifah på mikrofonen

Må lese

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Utdeling av årets Nobels fredspris nærmer seg med stormskritt og da blir det stor stas med utdeling i Rådhuset, Gallamiddag på Grand og fredspriskonsert i Spektrum, det hele kringkastet til en storøyd verden.

Hedersgjester er Årets fredsprisvinnere Kailash Satyarthi og Malala Yousafzai og representanter for den Norske kongefamilien og regjering. I år er det Queen Latifah som har fått oppdraget med å være programleder for fredspriskonserten. Enkelte år har det vært en pinlig affære med programledere som ikke har vært helt komfortable med rollen.  Sist år var det ikke så bra med Homeland stjerne Claire Danes og skuespillerkjekkas Aaron Eckhart kjent fra Batman filmene som programledere. Rytmen dem imellom var dårlig og det er muligens grunnen til at det i år kun er en programleder.

Queen Latifah skal også opptre med sine egne sanger.

– Jeg er henrykt over å få være en del av årets Nobelkonsert og bidra til å feire to så fantastiske personer som hver på sin måte har jobbet så hardt for å fremme barns rett til utdanning, sier Queen Latifah i en pressemelding.

Det virker som om programleder rollen blir løst bedre i år, men artistene som skal opptre befinner seg ofte litt lenger ned på festivalplakatene.

Her er det arrangørene skriver om årets artister:

Den bergenske popsangeren Gabrielle Leithaug, den tidligere Idol-deltageren, opptrer som eneste norske artist på årets konsert. Gabrielle kom med sitt debutalbum «Mildt Sagt» i 2012 og er en lovende artist som vi gleder oss til å følge i årene fremover.

Ustad Rahat Fateh Ali Khan. Det finnes ingen større artist enn denne mannen i India og Pakistan. Han stiller nærmest i en klasse for seg selv. En slags Pakistansk Pavarotti. Rahat var i Norge i 2012 da han spilte for fullt hus i Den Norske Opera. Det var en meget sterk opplevelse, og vi ser frem til å ta ham imot her i Oslo Spektrum.

Laura Mvula er med debutalbumet «Sing To The Moon» en av Storbritannias største «up and coming»-artister. Soulsangeren har det siste året blitt nominert til en rekke prestisjefylte musikkpriser, deriblant Brit Awards, Ivor Novello Awards og Mercury-prisen. Nå er hun klar for sin største opptreden noensinne.

Den sjarmerende gruppa Girls of The World med låten «I Am Malala» skal også på scenen denne kvelden. Initiativtager til dette musikkprosjektet er Jon Ingoldsby, en låtskriver og produsent fra Los Angeles, som ble så inspirert av Malala at han skrev en låt om den

- Advertisement -

Siste nytt

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

More Articles Like This