Hvordan sove i varmt vær? 5 tips

0
32
Unsplash

Luften er stillestående, tett og så varm at du ikke får sove? Vi kommer til unnsetning. Her er 5 tips om hvordan du sover i varmt vær.

Mange av oss kan ikke sovne i varmt vær. Her er noen nyttige triks for å hjelpe deg med å sovne når du er for varm.

Les på Radiosporten: Store planer for bruk av Declan Rice pengene

1. Hold deg hydrert

Hold en flaske kaldt vann ved sengen din for å nippe hvis du føler deg for varm. Husk også å drikke nok hele dagen. Hvis du er dehydrert, er det mer sannsynlig at du ikke sover fordi den dehydrerte kroppen svetter mer og er irritabel for høye temperaturer.

2. Ta på bomullspyjamas for å sove

De puster og skal bidra til å holde deg avkjølt. De kan også være bedre enn å sove nakne. Hvis du sover naken, kan fuktighet fra kroppen din komme inn i sengen din. Denne væsken kan varme opp, noe som faktisk kan gjøre oss varmere enn om vi hadde på oss lette pyjamas.

3. Avkjøl føttene

Før du sovner, suge føttene i kaldt vann. Hvis søvnen din regelmessig blir forstyrret av varmen, kan du prøve å sette en bøtte med isvann ved siden av sengen din. Dette gjør at du raskt kan senke føttene uten å kaste bort dyrebar tid på å sove.

4. Avkjøl pulsområdene med is

Søvnekspert Neil Robinson avslørte at en isbit er alt du trenger for å kjøle deg ned.

Han forklarte: «Hjertefrekvenspunkter på kroppen din kan effektivt kjøle ned resten av kroppen din. Legg en kald flanell eller isbiter i en plastpose på håndledd og nakke, og du vil bli overrasket over effektiviteten. Bare ikke la dem smelte i sengen din.»

5. Frys laknene

Det tipset ble en hit på Twitter og har siden vært det. En bruker anbefalte: «Legg putevar og laken i fryseren en halv time før sengetid. Takket være dette absorberer materialet kald luft og gir en kald soveflate. Ikke legg dyner i fryseren, bare laken!»

Vi har ikke testet dette trikset ennå. – Prøv!

Les: Venter du på den nye Bond? AI viser hvordan skuespillerne valgt for ham ville se ut i rollen som 007

tabola

No posts to display