Venter du på den nye Bond? AI viser hvordan skuespillerne valgt for ham ville se ut i rollen som 007

0
42
Tom Hardy (film.org.pl)

Etter at Daniel Craig har overgitt sine våpen og forlatt tjenesten i Hennes Majestets navn, gjenstår ett spørsmål. Hvem blir den nye Bond? Kunstig intelligens viste hvordan skuespillerne valgt av kritikere som etterfølgeren til den berømte agenten ville se ut i rollen som 007.

Etter den høye premieren på den 25. delen av eventyrene til 007, den siste med deltakelse av Daniel Craig, har tiden kommet for å vente lenge på kunngjøringen av skuespilleren som vil bli den nye Bond. For at James Bond kommer tilbake, er sikkert. En slik merknad vises i den 25. filmen etter rulleteksten. Det eneste spørsmålet er hvem som blir den nye 007.

Les: Steven Gerrard sier nei takk til gigantlønn

Blant kandidatene til den nye Bond er Tom Hardy, Henry Cavill og Richard Madden. På et tidspunkt var det også mye snakk om Taron Egertons mulige tiltredelse av stillingen. Skuespilleren nektet imidlertid denne informasjonen og sa at han ikke vil bli Bond fordi han ikke vil bli assosiert med en franchise på så mange år. Det ble også sagt at James Bond nå ville være kvinne. Disse rapportene nektet i sin tur skaperne av serien. I en tid da vi fortsatt venter på den nye Bond, har kunstig intelligens sjekket hvordan skuespillerne som oftest blir valgt til å ta posisjonen til 007 presenterer seg i rollen som en britisk agent.

Taron Egerton

Tom Hardy

Henry Cavill

Richard Madden

Tom Hiddleston

Les på Sporten: Mauricio Pochettino har fått spissen som kan skyte Chelsea tilbake til toppen av Premier League

tabola

No posts to display