Hva skjer hvis du gir en katt et GoPro kamera

0
442

Spøken er at det eneste som selger for media om dagen er underholdene videoer eller bilder av katter som faller ned av en stol. Det er mye mer enn sannhet enn vi liker. Det som går som unna på internett nå er selfies av en grå huskatt. Ja du hørte rett, Katten Manny er verdens første selfie katt og han tar bilder av seg selv. De beste legges ut på Instagram – Manny The Selfiecat en side som har over 200 000 følgere.

Litt usikker, men tror katten får litt hjelp, både med å ta bilder og laste de opp. Kattens eier Yoremahm, Manny «minion» sier katten Manny sannsynligvis er den mest intelligente, nysgjerrige katten vi noen gang har hatt. Familien tror den høye intelligensen kommer at katten måtte klare seg selv og ført kom til dem i voksen alder.

Veldig mange av bilene er sammen med sine venner, de fire hundene og de fire andre kattene som familien har. Manny introduserte seg selv som presidentkandidat for fire dager siden, i så fall blir det den første katten i det hvite huset, det kan umulig være verre enn det de har å velge imellom så langt.

tabola

No posts to display