søndag, juli 14, 2024

Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!

Må lese

Michael Breines Oredam
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Sinopharm som er eid av den Kinesiske stat har gjennomført fase 3 test på 35 000 mennesker og fått det som kalles nødgodkjenning av Kinesiske myndigheter. – Etter den tillatelsen ble gitt for to uker siden melder selskapet, som kan produsere 220 millioner brukerdoser pr år. (Det vil si 110 millioner som kan få vaksine)

Mens resten av verden er i et økonomisk kappløp hvor det er om å gjøre å skuffe flest mulig av våre penger i lomma på de store farmasiselskapene og derfor ikke er klar med en vaksine. – Er Kina, som nå faktisk er ferdig med Corona-pandemien og lever normalt, klar med flere gjennomtestede vaksiner.

Les: 20.000 barn og unge har sluttet med fotball

Kineserne er mye flinkere enn oss

Vi kjøper alt annet medisinsk utstyr og medisiner fra Kina, så hvorfor ikke også Covid 19 vaksine. – Årsaken er politikk og ikke noe annet. Vår regjering som er fullstendig handlingslammet og ikke har noe annet fore enn å logre hver gang Donald Trump ber om det har ikke engang undersøkt om vaksinen som er godkjent i Kina kan brukes også her.

Eneste hindring er regjeringens redsel for å gjøre tidenes farligste og dummeste president, Donald Trump sur.

Det vil koste ca 1000 kroner å vaksinere en person, og vi trenger å vaksinere ca halvparten av oss for å komme i mål hvis vi vaksinerer smart.

Jeg vil oppfordre den Norske regjering til umiddelbart teste vaksinen og kjøpe inn 10 millioner brukerdoser slik at vi kan begynne å leve normalt før jul.

Les på Popidol: «Broen» forfatter klar med ny politiheltinne

- Advertisement -

Siste nytt

Cristiano Ronaldo skal «vise verden» – legger gullpennen klar for signering

Cristiano Ronaldo tok i 2023 valget å bryte med UEFA-verden og gjøre seg til "bjellesauen" for Saudi-Arabia. Med overgangen...
- Advertisement -

More Articles Like This