mandag, juli 13, 2020

Hertuginne gullhår er død

Må lese

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der....

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der)...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Hertuginnen av Alba, var en av verdens rikeste kvinner og etterlater seg en enorm formue. Hun har også 47 adelstitler og jordegods og palasser over hele Spania.

Den styrtrike aristokraten vakte stor oppsikt da hun i 2011 giftet seg for tredje gang, som 85-åring.

Etter å ha blitt enke to ganger tidligere, gikk hun til alters med sin mye yngre kjæreste, statstjenestemannen Alfonso Diez, etter å ha vært kjærester i om lag tre år. (Gutten er nå 63 år gammel).

Hun ble født rik som adel i Spania og det har kommet flere titler inn døra i årenes løp, såpass mange at hun er med i Guinness rekord bok som den med flest titler, hun har sju hertuginnetitler, i tillegg til flere markise- og grevinnetitler.

Hun skal ha en formue på rundt 5 milliarder kroner, (du får mer for det i Spania enn i Norge) og ha eiendommer (les slott) mange forskjellige steder i Spania. Litt rot i arveoppgjøret ventes da ryktene sier at hun har så mange forskjellige slott og eiendommer og at flere av barna hennes har fått løfter om samme eiendommer. Dette kom frem da hun giftet seg i 2011, de har fått arven (pengene og eiendommene, men ikke bruksretten), men kunne ikke flytte inn før hun døde.

Veltrimmede kongeekspert Totland kommenterer hennes død i en tekstmelding til VG:

– Jeg visste at hennes helsetilstand var dårlig – og at hun ble hasteinnlagt på en klinikk i Sevilla for bare noen dager siden. Hun var en fantastisk dame – fargerik og eksentrisk.

Den 88 år gamle hertuginnen var en internasjonal jetsetter, og var i 2009 på Vanity Fairs liste over verdens mest velkledde. Hun hadde et stort nettverk blant internasjonale kjendiser, noe som ikke minst ble synlig da hun for eksempel i forbindelse med premieren på «Mission Impossible 4» dukket opp med Tom Cruise i den ene armen og ektemannen Alfonzo Diez i den andre.

- Advertisement -

Siste nytt

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der) til tross for at de...

Reis på dagsturer med Leiebil – Malaga by er den perfekte basen

Malaga er en perle i Spania, men Andalucia-området har så mye mer å by på. Med en leiebil kan du få i...

Restauranten på kanten av atmosfæren

Allerede neste år starter et amerikansk selskap de første testene av en ballong som skal frakte passasjerer til kanten av atmosfære. -...

More Articles Like This