Halal sex selger som varmt hvetebrød

0
254

En sex butikk i Mekka for muslimer er ikke noe vi har hørt om tidligere eller forventet, men nå kommer det. Det er den arabiske nyhetsportalen Alyaoum24 som melder om sex butikken for muslimer i et av verdens aller strengeste land, Saudi Arabia.

Butikken vil «strengt imøtekomme muslimske kunder i Mekka» og blir åpnet i nøye samråd med de geistlige i Saudi Arabia. De har godkjent butikken og innholdet som «Halal». Hvordan denne prosessen har vært og hva slags produkter det dreier seg vet vi ikke foreløpig, men eieren av butikken Abdelaziz Aouragh eier en arabisk sexbutikk i Nederland «El Asira». Butikken i Nederland er kjent for sensuelle oljer, så det blir sikkert en viktig bestanddel.

Aouragh, en marokkansk muslim, forteller at han ble fortalt av en saudiarabisk imam at åpning av en «halal» sex shop ville føre til «forbedring av det seksuelle forholdet mellom mann og kone».

Beate Uhse, tysk gigant innen sexartikler er allerede leverandør til Aouragh sin butikk i Nederland, de sider det pr nå er 18 forskjellige «Halal» godkjente sexleketøy i butikken og at de samme artiklene trolig også blir lovlige i butikken i Mekka.

Aourah sier: «Våre produkter inneholder elementer som øker følelsen av sensualitet og forbedrer atmosfæren mellom paret i det seksuelle forholdet dem imellom»

Overraskende

Første Halal sex butikk i et overveidende muslimsk land ble åpnet i Tyrkia i 2013 og den ble raskt meget populær og ryktet om tilbudet spredde seg til andre land også.

Hamza Yousuf, en amerikansk islamsk lærd og co-grunnlegger av Zaytuna College i Berkeley, er ikke like overrasket som oss, han sier at det i motsetning til hva de fleste tror så er ikke islam undertrykkende i forhold til sex. Han henviser til flere dikt i Koranen og Hadith (en slags dagbok over uttalelsene til profeten Mohammad og hans følgesvenner) som oppfordrer til sec innenfor rammen av ekteskapet. Mohammad forteller menn ikke skal forlate sine koner i mer enn sex måneder for å unngå seksuell omsorgssvikt. Dette sammen med flere gode råd om sex, blant annet fordelene ved et forspill viser at sex har en plass i Islam mener Hamza Yousuf.

tabola

No posts to display