Hvorfor tisser en Android robot på Apple Logoen?

0
106

Google Maps gir god hjelp til å finne frem, men humør har det vært lite av. Den vanligvis så vanntette Android roboten tisser på Apple logoen. Bildet har fått opp den virale farten og spres i rekordfart. Nå også til den ikke enda prisvinnende nettavisen F7.

Det er mye rart med dette bildet, for det første ble det oppdaget av en blogger som om mulig er verdens særeste, hans blogg heter Cult of Android, han har også funnet i et av kartene til Google en klar protest mot selskapet, på det område sto det: «Google review policy is crap».

Det er klart dette er en protest mot Apple i og med selve bildet, men det er Google som ser dårlig ut i manges øyne, ved at bildene er mulig. Android er en konkurrent og selv om Apple selger mobiler som hakka møkk er det samlede innholdet og antallet brukere på Android vesentlig større.

Det er litt vanskelig å se om det er en blid, eller sinna robot som tisser, vanligvis, etter å ha vært på en del urinaler i mitt liv, kommer det et smil frem etter og under en vellykket tissesesjon.

 

google2

De har ikke klart å finne ut av hvordan dette har blitt gjennomført, men i bloggen sin skriver han at det trolig er gjort med et verktøy som kalles Map Maker. Google skriver at alle oppdateringer gjort med Map Maker blir gjennomgått av en ansatt, så nå er den en eller annen som svetter skikkelig og har en dårlig dag på kontoret.

Hvem som har laget dette og hvorfor er foreløpig et mysterium.

Slike ting liker vi godt, så har du kommet over noen tilsvarende send det til oss.

tabola

No posts to display