Gratulerer F7 har fått troll

0
360

Det tok altså litt over et år å få troll, og ettersom jeg skjønner er det vanskelig å få, disse skapningene som ingen vet hvor kommer fra bare at de lever i kjelleren hjemme hos mor.  I gamledager, har jeg lest meg til ble de styggeste av oss satt ut i skogen ved fødsel, noen var så hardføre at de overlevde og ble til troll. Heldigvis har vi som samfunn kommet lengre enn det, vi hjelper dem igjennom skolegang, lærer de basis kunnskap som å åpne opp en boks, skrive enkle setninger og lese ting med store bokstaver.

Men trollene er fortsatt troll og de blir fort sinte og sprekker dessverre hvis de får et glimt av sannhetens lys. Man må være forsiktige med troll, det er derfor vi har gitt de internett så de ikke skader noen med en spiss gjenstand som f.eks. en penn.

Ikke bare F7 har fått troll, Karpe Diem har visst hatt det i mange år og synger nå om det, og trollene hater det selvfølgelig.  Da vi først oppdaget at vi hadde fått troll, var vi usikre på hva det var egentlig, var det bare en som hadde misforstått alt. Kanskje vi kan forklare sende over litt nyttig litteratur som bedre belyser tema. Vi var tross alt litt overfladiske og burde sikkert lagt med en ordliste hvor de vanskeligste ordene ble forklart.

Dessverre var vi for sene, trollene formerer seg raskt (observasjon: kun digitalt, troll er ikke forplantningsdyktige)

Raskt styrte trollene debatten inn i på uvante veier hvor logikk og sannhet ikke var viktig, ei heller tema for artikkelen som var utgangspunktet. Omfattende konspirasjonsteorier lå til grunn for enkle løsninger. Faktum er, mener trollene, at artikkelforfatteren er naiv og står i ledtog med media, arbeiderpartiet, sosialistene, Stalin, Mao, Senterpartiet (merkelig nok ikke Russland og Putin som visstnok har skjønt det) og alle totalitære land om å gi bort landet til muslimene. Vi står der i samlet flokk med åpne armer og grenser. Artikkelforfatteren har selv aldri snakket med hverken Stalin eller Mao, men har ved flere anledninger truffet andre i media.

Trollet har fått fart og fått med seg sine venner, de roper høyt om ytringsfrihet, men har plugget igjen ørene, for fakta skal ikke ødelegge for hatet og sinnet. Med Frp i regjering har trollet fått legitimitet, de er modigere enn før og vet med sikkerhet at man ikke trenger å være rasist bare fordi man hater muslimer.

Vår klode er et fantastisk vakkert sted, farger, lukter, vakker natur, mennesker av alle slag. En verden av uendelige muligheter, så mye å se og oppdage.

Trollet tenker som en gammel datamaskin, av eller på. Trollet klarer ikke å skjønne at det bor over 7 milliarder forskjellige mennesker i verden, de har alle forskjellige behov og tanker, alle trenger noen å elske, tak over hodet, mening i livet og sikkerhet. Det som er bra for en er dårlig for en annen. Det finnes ingen ekle løsninger bare enkle holdninger, vi har alle samme verdi, og burde alle ha samme muligheter.

Nå har vi fått troll og lurer på hva vi skal gjøre med det, skal vi skru det av, eller skjønner alle andre som leser det at trollene er troll og de skal vi være forsiktige med, vi kan jo ikke sette de ut i skogen igjen.

Her er artikkelen som satte trollene i gang. Løgn og svindel ødelegger Facebook

tabola

No posts to display