onsdag, mai 5, 2021

Ungdomskilden er radioaktiv

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

I over hundre år har folk reist langveisfra til den litte byen Punta Gorda i Florida for å drikke av en offentlig drikkefontene. Årsaken er myten om ungdomskilden «Fountain of Youth» som den spanske oppdagelsesreisende Juan Ponce de León på 1600 tallet mente han fant i Florida. Det som nå er en nedslitt, grønn flislagt drikkefontene på hjørnet av Marion og Taylor ble byget i 1926.

Stedet har vært populært siden da og i perioder har køen med ungdomssøkende turister vært så lang at kranen på grunn av slitasje måtte skiftes ut hver 6 mnd.  Vannet som kommer ut lukter råttent egg på grunn av svovel og som de fant ut for ca. 30 år siden, vannet er radioaktivt.

Byen Punta Gordia mente det beste var å stenge kilden på grunn av helsefare, men protestene lot ikke vente på seg. Det er trolig første og sikkert eneste gang mennesker har demonstrert for å få lov til å drikke radioaktivt vann som lukter råttent egg.

fountain-of-youth-punta-gorda-2[6]

Til slutt ble de enige om å åpne kilden, men henge opp et skilt med advarsel.

Bruk vann på egen risiko: Vannet fra denne brønnen overstiger maksgrensen for radioaktivitet fastsatt av «Environmental Protection Agency under Safe Drinking Water Act».

På grunn av myten om ungdomskilden nedtegnet i dagboken til oppdagelsesreisende Juan Ponce de León er det et dusin ungdomskilder i Florida, men dette in Punta Gorda er den mest populære og som mange besøkende bevitner, virker veldig godt på helsen og reverserer aldring.

Kilden med høye nivåer av radium og stygg svovel lukt kan forlenge livet til de som drikker, ifølge National Geographic, kan årsaken være innholdet av et annet mineral i vannet, nemlig Magnesium. Det som satte National Geographic på sporet var oppdagelsen av at amerikanere fikk best effekt. 80% av alle amerikanere har for lite magnesium, årsaken til det er at flaskevann ikke inneholder stoffet og at fluor som er vanlig i vannforsyningen motvirket magnesium.

fountain-of-youth-punta-gorda-3[2]

Magnesium er etter kalium det mest vanlige mineralet i kroppen. Det hjelper kroppen å regulere hjertemusklene og kontrollere høyt blodtrykk.

Verdens helseorganisasjon anbefaler å drikke vann med minst 25 milligram magnesium per liter. Ungdomskilden inneholder 46 milligram.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This