Et horeår er tilsvarende syv vanlige menneskeår

0
165

Ønsker du å leve lenger er et liv som prostituert et overraskende, men meget godt alternativ. Vi har gjennomført omfattende undersøkelser i annonser og funnet ut at et horeår tilsvarer syv år for vanlige mennesker.

Glem Botox, bistikk, plastiske operasjoner eller søken etter et drikkevann som på mirakuløst vis gjør deg ung.

En gjennomgang av annonser de siste syv årene viser at horer i gjennomsnitt kun har blitt et år eldre, mange har faktisk beholdt sin alder i perioden. Dette er nøyaktig det motsatte av for hunder hvor et menneskeår tilsvarer et hundeår, eller for hamstere hvor tiden går enda fortere.

Ungdomskilden er å være gavmild på seg selv

De som oftest parkerer i nærheten av salgssteder for prostituerte er Tesla sjåfører, mange av de har hjulpet oss med å samle inn data som vi nå presenterer.

Forklaringen kan ligge i et slags tidsvakuum som de prostituerte befinner seg i, mange tilbyr sine tjenester 24 timer i døgnet og om mulig er det denne døgnkontinuerlige driften som sørger for at de ikke blir eldre. Det kan tenkes tidsvakuumet oppstår ved at de ikke sover, muligens er det da vi eldes.

En annen forklaring ligger i ordtaket, det finnes ingen større glede enn gleden ved å glede andre. Om mulig er det dette som hindrer aldring.

Her er noen eksempler fra undersøkelsen.

Anita fra Ukraina (Vi synes det er fint at de tar vestlige navn også i Øst-Europa) kom til Norge for første gang i august 2009 og var da 23 år gammel, hun returnerte ved flere anledninger i 2010 og 2011 fortsatt 23 år. Da var det et opphold for hennes reiser til landet, frem til september 2015 hvor hun nå var 24 år gammel.

Et annet eksempel er Magda som er 30 år gammel og ikke har eldet siden 2006 da hun for første gang var i Norge.

Regnestykket er enkelt:

Hvis du er gledesarbeider fra 18 til 48 vanlige menneskeår vil du få et livsløp som følgende:

O til 18 + 18 til 48 = 30 år x 7 og 48 år til 80 år = 32 = 260. Tenk alt du vil oppleve på 260 år og hvor mye som har skjedd i verden. Før du dør etter et langt liv vil du sikker kunne oppleve at vi lander på Mars, finner opp karameller som ikke fester seg på tennene og WiFi som virker også på ferie.

tabola

No posts to display