Rettssaken mellom skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard nærmer seg sin konklusjon, juryen har trukket seg tilbake for å vurdere bevisene. Slik det ser ut for oss og media er det Johnny Depp som kommer til å gå seirende ut av rettssaken.

Det som har kommet frem er sjokkerende og impliserer mennesker vi elsker å høre om.

Kate Moss var en av de siste kjendisene som dukket opp i rettssaken. Johnny Depps ekspartner bekreftet at hun ikke ble kastet ned trappene, og benektet Amber Heards ord.

Les: Fra 1. juni forsvinner Facebook-siden «NRK Nyheter»

Tesla-eier i søkelyset
En av dem som er trukket inn i rettsaken er teknologimagnat Elon Musk, som hun hadde et forhold til samtidig og etter å ha skilt seg fra stjernen i Pirates of the Caribbean.

100 000 000 dollar står på spill i rettsaken og da kan det være nyttig å ha barn med verdens rikeste mann som uten å svette kan få problemet til å forsvinne.

Les: Nekter at mine skattepenger skal finansiere Elon Musk

Usikkerhet rundt farskapet

Heard unnfanget Oonagh Paige gjennom surrogati i 2021.

Denne praksisen gjøres før man etablerer en avtale med en annen person eller et par om å bli gravid, og når babyen blir født, blir den barnet til dem begge uten å måtte påta seg den tradisjonelle rollen å oppdra den sammen.

I denne forbindelse sa forfatteren Jessica Reed Klaus at «nære anonyme kilder» sier at Elon Musk donerte sæden slik at Heard kunne bli gravid med datteren hennes og derfor er den biologiske faren til den lille jenta.

Eieren av Tesla, SpaceX muligens Twitter vitnet i rettssaken mellom Heard og Johnny Depp og forventes ikke å gjøre det.

LES: Og vi som var overbevist om at Zinedine Zidane var klar for PSG

f7.no -> adds
tabola