Easyjet har ankommet Norge

0
124
Foto: Avinor

Nå får Norwegian og Ryanair konkurranse fra det tredje store lavprisselskapet. Easyjet begynte å fly til Gardermoen i går, 1. august.

– Vi er veldig glade for å ønske easyJet velkommen til Oslo lufthavn. Denne ruten vil bidra til verdiskapning og gi reisende gode alternativer til Mellom-Europa og ut i easyJets store rutenettverk, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.

Easyjet starter i det små og lanserer daglige avganger mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og sin base i Berlin, Tegel. Med det økes kapasiteten mellom de to hovedstedene med over 131 000 seter i året. SAS flyr mellom Oslo og Tegel, mens Norwegian flyr til Schönefeld-flyplassen i den tyske hovedstaden.

– Ruten vil også bidra til flere reisende til Norge, som vil gi positive effekter både for turisme og næringsliv, sier Spruit.

Easyjet har troen på Norge

Thomas Haagensen, markedsdirektør i easyJet er godt fornøyd med å få på plass den nye ruten.

– Denne dagen markerer vår første flygning fra Berlin, Tegel til Oslo lufthavn og er en spennende mulighet for easyJet. Det er flott å legge til en ny skandinavisk destinasjon til vårt rutenettverk og vi er trygge på at Oslo vil være en populær rute for både turister og næringsdrivende fra Berlin denne sommeren, sier han.

Det er foreløpig snakk om en avgang daglig mellom Oslo og Berlin alle dager. Det er ukjent når og om Easyjet vil lansere andre ruter til Norge.

tabola

No posts to display