fredag, desember 10, 2021

Historien Per Sandberg er grunnleggende morsom

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Per Sandberg har kort utdannelse, er grunnleggende bitter og har en ikke spesielt heldig fremtoning, dermed ble han tiltrukket av FrP sin lettvinte offerpolitikk. – Få har vært mer kritiske til innvandrere og muslimer enn han. – Mens flyktninger druknet i middelhavet var han like lite berørt som høyrepopulisten Sylvi Listhaug. 

Les: Justisminister “mot min vilje”

Per Sandberg som nå er 58 år gammel var sikkert overbevist om at han var for gammel for kjærlighet, det eneste som var igjen i livet hans var å være slagkraftig politiker, og spre fremmedhat,  men så møtte han den iranske skjønnheten Bahareh Letnes.

  • Per Sandberg har sagt følgende i en kronikk i NRK: «Ingen religion vokser hurtigere i Europa enn islam, og ingen voldelig ideologi vokser raskere i verden.»
  • Og følgende fra Stortingets talerstol: «Hvis det er noen som har spilt offer etter 22. juli så er det til de grader Arbeiderpartiet»
  • På FRP sine websider: «Politiet kan med hjemmel i Politilovens paragraf 7 stanse grupper med organiserte romfolk, bulgarere eller franskmenn på landegrensen fordi man av erfaring vet at disse menneskene bryter den alminnelige ro og orden og samtidig er det bevist at mange bedriver kriminalitet.»
  • I debatt i NRK: «Kristelig Folkeparti har et enormt ansvar for at flere titalls mennesker, unge mennesker, født og oppvokst i Norge, som reiser ut og slutter seg til terrororganisasjoner, driver med krigshandlinger og massakrerer barn og kvinner der ute. Dette er det Kristelig Folkeparti som har ønsket, og resultatet ser vi i dag»

Umulig å fortsette i Frp nå

Den 30 år yngre eksportøren av sjømat må ha sett noe i han som ingen andre så, langt der inne bak et lag av bitterhet og fett så hun en snill mann fra Nord Norge. -De to er kjærester og Per Sandberg virker for første gang lykkelig, han har gått ned minst 10 kilo og hatet og bitterheten har sluppet taket.

Det blir som vokalisten i Twisted Sisters Dee Snider sa i et intervju. «Det blir vanskelig å lage sinna låter når man sitter ved bassengkanten foran et av sine herskapshus og blir servert en drink av vakker kvinne» – Suksessen var slutten på sinne og dermed også bandet.

Partikolleger og velgere er livredde for hva som skjer nå

Selvsagt er det mer enn nok av sinna ofre i FRP som vil ta stafettpinnen videre etter at Per Sandberg har blitt lykkelig, men nå flipper de ut og vet ikke hva de skal gjøre.  Det er liten tvil om at han kommer til å forlate partiet, med mindre han blir dumpet og blir bitter igjen. – Foreløpig er det eneste hans partikolleger kan ta seg til å påpeke regelbrudd i forbindelse med ferie i Iran. Han tok tross alt med seg jobbtelefonen og det er livsfarlig. -Tenk om han skulle diskutere sjømat med noen og en Iraner ville få det med seg.

De to turtelduene ble intervjuet av Dagsnytt atten hvor hun kunne fortelle

«De første dagene da jeg hørte om at folk blander meg i politikk – særlig det de har sagt om politikk mellom Iran og Norge og at jeg har nettverk i det iranske regimet – begynte jeg å le. Men siden i går har jeg vært sint og lei meg. Påstandene de kommer med er sterke, og jeg har fått dødstrusler».

Det hadde vært en stor fordel for landet om alle FRP folk kunne fått en muslimsk kjæreste.

Det som skjer i livet til Per Sandberg, bortsett fra dødstrusler, er grunnleggende morsomt. – Humoren i at en som Sandberg finner en muslimsk dame som bruker Hijab innimellom går politikerne hus forbi og de peker på rikets sikkerhet.

Det finnes ikke en mann i verden som ikke reiser til verdens ende hvis det er en sjanse for å få seg noe fra en 30 år yngre skjønnhet. Selv har jeg reist til både USA og Australia og hvis det var nødvendig for å sikre suksess ville jeg blitt religiøs også.

Make Love not war

Å tro som mange nå sier at det Iranske regimet, som absolutt trenger å jobbe litt med sine holdninger synes paret Sandberg/Letnes er en god ting er absurd selv om de er vant til stor aldersforskjell i parforhold.

Topp 5 grunner vi synes det er bra de har funnet hverandre.

  • Det viser at selv en gammel bitter mann kan finne kjærligheten.
  • Viser frem skjønnheten til arabiske kvinner.
  • Kan få andre bitre gamle menn til å bli mer positive til innvandring.
  • Regjeringen må finne en ny fiskeriminister som faktisk har erfaring med fisk!
  • Norske selvopptatte kvinner skjønner de har fått nye konkurrenter.

Vi ønsker Per Sandberg og Bahareh Letnes lykke til og prøver å finne frem til et romantisk parnavn på linje med Brangelina, men vi kommer ikke på noe enda.

 

 

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This