mandag, april 12, 2021

Dødsdømtes siste måltid

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Hva ville du bestille hvis du viste at maten du har bestilt vil være ditt siste, mens du tygger på det kan du samtidig tenke på om du har lyst til å spise noe som faktisk var dødsdømtes siste måltid.

En restaurant i Hoxton Square i hippe øst London startet for noen dager siden en meget spesiell kampanje som etter mye bråk nå mest sannsynlig er stanset.

I en hel måned var det kun siste måltider som kunne bestilles i restauranten. 50 pund for samme rett som en dødsdømt fange faktisk har spist synes mange var en grei pris og bestillingene haglet inn.

Pop opp restauranten fikk så mange bestillinger at det er fullbooket og de første ryktene gikk på at restauranten skulle utvide med en måned ekstra. Konseptet skulle åpne 23 oktober, hva med en romantisk middag i dødens tegn eller nå som det nærmer seg jul hva med et julebord.

Death Row Dinners la mye arbeid i å finne ut hva som ble servert til dødsdømte og hvordan det ble laget før de satte sammen menyen, gjestene var tenkt å få utdelt skilter som de skulle ha hengende rundt halsen mens de spiste maten sin. Dermed kunne andre gjester se hva de hadde bestilt.

Konseptet med Pop opp restauranter har begynt å bre om seg, det velges ulike temaer ofte knytter de til seg en kjent kokk og så markedsføres det i en periode på f.eks en måned eller noen dager.

Folkene bak Death Row Dinners skrev på sine nettsider at de var utrolig lei seg for alle de negative reaksjonene og at det slett ikke var meningen. De skriver at de skal vurdere om de skal stoppe bestillingene og legge ned konseptet før det har startet.

Det er tydeligvis det som nå har skjedd for i dag tidlig la de ned sin kampanjeside og koblet ut bestillings telefonen.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This