onsdag, mai 5, 2021

deLillos med smart lansering

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

deLillos lover spesiell hilsen sammen med musikk i sin lansering av albumet «rett og slett livet» i samarbeid  med streametjenesten Wimp.
Nå før lansering kan du gå inn på deres sider og bestille albumet og selv bestemme ordlyden på en personlig hilsen. Enten til deg selv eller en du kunne tenke deg å dele et glass rødvin med. Se video Rett og slett nederst i artikkel.

I gamledager da deLillos startet i 1984 var det en god ide gå til platesjappa litt før dit favorittband kom med en utgivelse og forhåndsbestille. Grunnen var rimelig opplagt, du hjelp ditt band med å sørge for at sin platesjappe bestilte albumet og du sikret deg det når det først kom.  Nå er forhåndssalg litt unaturlig i og med at det aldri blir utsolgt.
deLillos fikk braksuksess med Tøff i Pysjamas i 1986 og har senere fulgt opp med en rekke hitter som blant annet: Hjernen er alene, smak av honning, neste sommer og Beibi / ha det bra.

Vi gleder oss til melodiøs vestkant pop. Her kan du forhåndsbestille: Rett og slett livet – deLillos og motta både hilsen og musikk 13 oktober.

Rett og slett livet er deLillos’ første singel fra det kommende albumet med samme navn. Ideen til sangen oppsto da deLillos spilte på kronprins Haakons 40-årsfeiring i fjor sommer.

Kronprinsen ønsket seg sangen Kokken Tor, og jeg svarte «rett og slett» fra scenen. En time seinere leste jeg på VG Nett at kronprinsen hadde ønsket seg de to deLillos slagerne Kokken Tor og Rett og slett, sier Lars Lillo-Stenberg.

I og med at sangen allerede var kjent, måtte jeg skyndte meg å lage en sang som faktisk het Rett og slett, fortsetter han.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This