tirsdag, april 13, 2021

deLillos med smart lansering

Må lese

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

deLillos lover spesiell hilsen sammen med musikk i sin lansering av albumet «rett og slett livet» i samarbeid  med streametjenesten Wimp.
Nå før lansering kan du gå inn på deres sider og bestille albumet og selv bestemme ordlyden på en personlig hilsen. Enten til deg selv eller en du kunne tenke deg å dele et glass rødvin med. Se video Rett og slett nederst i artikkel.

I gamledager da deLillos startet i 1984 var det en god ide gå til platesjappa litt før dit favorittband kom med en utgivelse og forhåndsbestille. Grunnen var rimelig opplagt, du hjelp ditt band med å sørge for at sin platesjappe bestilte albumet og du sikret deg det når det først kom.  Nå er forhåndssalg litt unaturlig i og med at det aldri blir utsolgt.
deLillos fikk braksuksess med Tøff i Pysjamas i 1986 og har senere fulgt opp med en rekke hitter som blant annet: Hjernen er alene, smak av honning, neste sommer og Beibi / ha det bra.

Vi gleder oss til melodiøs vestkant pop. Her kan du forhåndsbestille: Rett og slett livet – deLillos og motta både hilsen og musikk 13 oktober.

Rett og slett livet er deLillos’ første singel fra det kommende albumet med samme navn. Ideen til sangen oppsto da deLillos spilte på kronprins Haakons 40-årsfeiring i fjor sommer.

Kronprinsen ønsket seg sangen Kokken Tor, og jeg svarte «rett og slett» fra scenen. En time seinere leste jeg på VG Nett at kronprinsen hadde ønsket seg de to deLillos slagerne Kokken Tor og Rett og slett, sier Lars Lillo-Stenberg.

I og med at sangen allerede var kjent, måtte jeg skyndte meg å lage en sang som faktisk het Rett og slett, fortsetter han.

- Advertisement -

Siste nytt

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I korte trekk: Manchester City er...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

More Articles Like This