Bjørn Floberg i internasjonal filmrolle

0
257

Nå har Norge begynt å eksportere faktiske skuespillere og ikke bare posører. Bjørn Floberg skal spille statsminister i Storfilmen «Kingsman:The Secret Service»

Bjørn Floberg som har rukket å bli 67 år gammel har en lang liste med filmer, tv serier og teater oppsetninger han har deltatt i, sist kjent fra Varg Veum filmene. På listen hans finner vi: Jeg er Dina, Insomnia, Telegrafisten, Hermann, Villmark, Salmer fra kjøkkenet og Uno.

Denne filmen kan representere et internasjonalt gjennombrudd for Bjørn Floberg som spiller sammen med Samuel Jackson og Colin Firth.

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE baserer seg på suksesstegneserien og også regissør Matthew Vaughn erfaring fra filmatisering av tegneserier med filmer som Kick Ass, X-Men First Class i beltet.

Filmen handler om en superhemmelig spionorganisasjon som rekrutterer en helt vanlig, men lovende tenåring inn i byråets knallharde treningsprogram. Dette, på samme tid som man oppdager en global trussel fra en forskrudd hacker.

Du kan oppleve Bjørn Floberg i «jakten på Berlusconi» en komedie som utspiller seg på travbanen, her er han sammen med noen av Norges morsomste, blant annet: Edward Schultheiss, Atle Antonsen, Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Jon Øigarden, Veslemøy Mørkrid

Publikum kan glede seg til nok et norsk bidrag i Hollywood og Floberg gjør seg godt i rollen som en skandinavisk statsminister, sier administrerende direktør Tore Fredrik Dreyer i 20th Century Fox Norge.

 

Her er filmtraileren til KINGSMAN: THE SECRET SERVICE. Filmen har premiere i februar neste år.

tabola

No posts to display