onsdag, desember 8, 2021

Dessverre støtter vesten terrorister

Må lese

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer med sine kraftigste beskyldninger ovenfor vesten så langt. Han har ikke akkurat vært positiv i det siste, men nå sier han at vesten støtter terror og kuppmakere. Hvis du tror han har funnet ut av at vår allierte Saudi Arabia finansierer terror så kan vi skuffe med at det er ikke det han tenker på.

Vi får likevel litt problemer, hans definisjon på terrorister har inntil nylig vært identisk med vår, nemlig kurdere.  Mulla Krekar er kurder og kurdere er spydspissen i kampen mot ISIS.

Norge håper på flaks og krysser fingere at vi ikke lærer opp fundamentalister i kampen mot ISIS.

Vårt problem er i korte trekk, Tyrkia som er alliert kriger mot kurdere og ISIS. Saudi Arabia som er alliert støtter ISIS og bygger fundamentalistiske moskeer og skoler over hele verden. Kurdere har vist seg å være effektive mot ISIS, derfor er de våre venner så vi slipper å rykke inn og han holde oss til opplæring og bombing.  I tillegg har vi Russland som nå igjen har blitt venner med Tyrkia. De støtter diktaturet i Syria i kampen mot opprørerne som både vi og Tyrkia støtter. Mange opprørere, det er trolig noen hundre forskjellige grupper, kjemper mot ISIS og Syriske myndigheter.

«Dessverre støtter Vesten terror og kuppmakerne. De vi trodde var venner, står sammen med kuppmakerne og terroristene» sa Erdogan i en TV-sendt tale tidligere idag. Det som han er sint på nå er at det tyske rettsvesen nektet han å snakke til en støttedemonstrasjon i Köln i helgen via videolink.

«Bravo! Domstolene i Tyskland jobber meget raskt» sa Erdogan ironisk.

Han anklaget Tyskland for å ha latt ledere fra Det kurdiske arbeiderpartiet (PKK) tale via videolink under andre konferanser i Tyskland.

«Men her tar grunnlovsdomstolen en avgjørelse i løpet av to timer. Er Vesten på demokratiets side eller terrorens side» spurte han.

Hvis det ikke var Erdogan selv som utførte kuppet, men de han faktisk arresterer så er de de samme menneskene som ønsker at Tyrkia skal være et demokrati og ikke teokrati og som ønsker en fri presse.  Erdogan er konservativ muslim, ikke fundamentalist i den forstand vi tenker på i dag. Han er et godt eksempel på at makt korrumperer.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

More Articles Like This