søndag, mars 7, 2021

Biltema Foundation gir 1 million euro til bekjempelse av ebola

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Biltema Foundation ønsker å bidra med én million euro til Leger uten grenser. Pengene skal brukes umiddelbart til medisinske hjelpeinnsatser i de hardest rammede områdene i Vest-Afrika.

Vi følger oppfordringen som har kommet fra FN og de andre store internasjonale hjelpeorganisasjoner om å bidra til kampen mot videre spredning av ebola. Dette er en enorm krise som krever umiddelbare ressurser. Det er nå stor frykt i mange land for videre spredning og utvikling av sykdommen. Mange familier er allerede hardt rammet av tragedien.

Vi donerer pengene til Leger uten grenser, som allerede er ute i de verst rammede områder. De har allerede gjort mange tiltak som gir resultater. Vi ønsker nå å bidra til at arbeidet kan fortsette og øke i takt med at situasjonen forverres og spres til flere land.

Biltema Foundation har derfor umiddelbart svart på de store internasjonale hjelpeorganisasjonenes rop om økonomisk hjelp. Donasjonen på en million euro er allerede sendt til Leger uten grenser, som siden de første utbruddene har vært på plass med leger, sykepleiere og annet personell. Pengene skal brukes til pleieutstyr, medisiner og andre forebyggende tiltak.

Om Biltema Foundation

Biltema Foundation har også tidligere sendt store donasjoner til ulike nasjonale katastrofer, sist til naturkatastrofen på Filippinene. Biltema Foundation støtter også flere større hjelpeprosjekter i ulike land. Det er derfor en selvfølge for oss at vi nå bidrar til å hjelpe så mange som mulig av menneskene som nå trues av ebola, sier Biltemas grunnlegger Sten-Åke Lindholm, som er styeleder i Biltema Foundation.

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This