søndag, mars 7, 2021

Bevist! Jo dyrere bil jo større drittsekk bak rattet

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er flott når forskere forsker på noe som egentlig er opplagt. – Kjøper du en veldig dyr bil er det trolig fordi du har et dårlig selvbilde og trenger å kompensere et uheldig ytre og utilstrekkelig størrelse på ditt verktøy for forplantning.

En studie viser at jo dyrere bil jo større sannsynlighet for at det er en drittsekk bak rattet.

Les: Når selv Martin Ødegaard, som bare er en fotballspiller skjønner det er fryktelig galt

Det gjelder selvsagt ikke alle som har dyre biler og det gjelder ikke bare for menn. – Verste gruppe er faktisk «throphy wifes» i dyre biler.

Forskere ved University of Nevada i Las Vegas fant at sjåfører av raskere biler er 3% mindre sannsynlig å bremse for fotgjengere for hver ekstra $ 1000 brukt per kjøretøy. – Disse sjåførene føler seg bedre enn andre trafikanter.

Studien ble utført ved å be frivillige passere en fotgjengerfelt hundrevis av ganger for å evaluere sjåfører. Den viktigste årsaken til variasjon i om biler bremset kostnaden for selve kjøretøyet.

En studie publisert i Journal of Transport & Health legger frem teorien: «Disengagement og mindre evne til å tolke andres tanker og følelser, sammen med en følelse av empowerment og narsissisme, kan føre til mangel på empati for fotgjengere.»

I en tidligere studie fra Universitetet i Helsingfors var Audi og BMW- sjåfører de største synderne i dårlig veiatferd. Dette gjaldt bilene deres, forbruksvaner, rikdom og personlighetstrekk.

Jan-Erik Lönnqvist, professor i sosialpsykologi, sa i en pressemelding : «Jeg la merke til at de kjører rødt mesteparten av tiden, generelt er hensynsløse og ofte kjører fort.»

Han la til: ”Vi fant også at de hvis personlighet ble funnet å være mer ubehagelige, var mer tiltrukket av biler med høy status. Dette er mennesker som ofte anser seg selv bedre og er villige til å vise det for andre. «

Les på Sporten: Plutselig har et alternativ til Frank Lampard blitt ledig på markedet

Kilde: unilad.co.uk

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This