Når selv Martin Ødegaard, som bare er en fotballspiller skjønner det er fryktelig galt

0
79

Det er dessverre en god del igjen av brunskjorte politikken til FRP i den norske regjeringen. – Det er slik at alle mennesker ikke er like mye verdt. Vi har ingen problemer med å sende ut en ung gutt som kom hit som 6 åringen til et land han ikke kjenner.

Den jævlige sannheten er at hadde Mustafa vært hvit hadde det ikke vært noe problem.

Les på Sporten: Kliner til med gigantbud på genial angrepsspiller som for tiden er uten lappen

Mustafa Hasan kom til Norge sammen med familien som seksåring, Moren oppga feilaktig nasjonalitet da de kom til Norge i 2008. Han har nå fylt 18 år og har fått beskjed om å forlate landet.

Mustafa Hansen, som har vært i Norge i 12 år kastes ut fordi myndighetene mener mora løy om hvor hun kom fra. – At hun ble tvangsgiftet og oppga sin nasjonalitet fra før hun ble sendt bort tas ikke hensyn til, like like som at 18.åringen er et meget godt fungerende medlem av det norske samfunnet, det eneste samfunnet han kjenner.

Martin Ødegaard som er en av våre største fotballstjerner ser det myndighetene ikke ser, nemlig urimeligheten i utkastelses vedtaket.

Utreisefristen til Jordan er utsatt for andre gang, den nye datoen er 18. januar.

Til Dagbladet forteller Ødegaard han snakket med Hasan tidligere idag og at han virkelig ønsker at 18-åringen får bli i Norge. I skrivende stund har innlegget til Ødegaard passerte 70 000 likes.

«For meg er det åpenbart at all sunn fornuft er lagt til side i denne saken, og Mustafa blir straffet for noe han selv ikke har gjort. Han må stå til rette for en annen sin handling begått da han selv var seks år gammel. Jeg synes det er fullstendig FEIL».

Martin Ødegaard følger Karpe Diem som kom med sin støtteerklæring i går.

Les: Den nye Maria Sharapova: Hvorfor hun sluttet med tennis og hva hun driver med nå!

tabola

No posts to display