Apple tillater eiere å reparere iPhones med brukte deler for første gang

0
6

Apple drives fra skanse til skanse når det gjelder alt fra innføring av felles ladere (for alle) og plugger har etter press også åpnet for et mindre stringent regime for reperasjoner.

Teknologigiganten sa at den nye ordningen vil gjelde for «utvalgte» modeller og vil begynne til høsten. Apple skal tillate eiere av enkelte iPhone-modeller å reparere enhetene sine med brukte, ekte deler for første gang, som en del av en oppdatering av reparasjonsordningen.

Les: Margot Robbie skal lage film av spillet Monopol

Tidligere måtte brukere matche serienummeret til enheten de reparerte med serienummeret til en ny del, solgt av Apple – hvis en brukt eller alternativ komponent ble brukt, ville den reparerte iPhonen vise varsler som advarte brukeren om at Apple ikke kunne verifisere den erstattede delen.

Nå har Apple oppgradert systemet sitt slik at iPhones kan kalibrere seg selv for å gjenkjenne ekte Apple-deler, enten de er helt nye eller har vært brukt før. Apple har lovet at «fremtidige iPhone-utgivelser» vil være kompatible med resirkulerte biometriske sensorer.

John Ternus, Apples senior visepresident for maskinvareteknikk, sa: «Hos Apple leter vi alltid etter nye måter å levere best mulig opplevelse for kundene våre samtidig som vi reduserer innvirkningen vi har på planeten, og en viktig del av det betyr å designe produkter som varer.»»I de siste to årene har team på tvers av Apple innovert på produktdesign og produksjon for å støtte reparasjoner med brukte Apple-deler som ikke vil kompromittere brukernes sikkerhet, sikkerhet eller personvern.

Med denne siste utvidelsen til our reparasjonsprogram, er vi glade for å legge til enda flere valgmuligheter og bekvemmelighet for kundene våre, samtidig som vi bidrar til å forlenge levetiden til produktene våre og deres deler.»

I tillegg til dette avslørte iPhone-produsenten også at den utvider aktiveringslås-funksjonen som vanligvis brukes for å forhindre at en tapt eller stjålet iPhone blir reaktivert til iPhone-deler innenfor reparasjonsøkosystemet.

Dette betyr at hvis en enhet under reparasjon identifiserer at en del ble hentet fra en enhet med aktiveringslås eller tapt modus aktivert, vil kalibreringen med enheten bli «begrenset».

Les på Engelske klubber: Døra åpen for United-signeringen det aldri ble noe av forrige sommer

tabola

No posts to display