Familien nekter å gi hjernen til podcaster og berømt Bronco sjåfør O.J Simpson til forskning

0
58

Orenthal James Simpson (1947–2024) var en profesjonell amerikansk fotballspiller og skuespiller, kjent som Nordberg fra «Mannen med den nakne pistol» filmene. – Filmserien kommer tilbake neste år med Liam Neeson i rollen til Leslie Nielsen, som detektiv Frank Drebin.

Han var også kjent for å ha blitt tiltalt for å ha drept sin kone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman i 1994 etter fulgt av tidens mest kjente liveoverførte biljakt i sin hvite Ford Bronco.

Les: Apple tillater eiere å reparere iPhones med brukte deler for første gang

De siste årene har han livnært seg på å lage en populær podcast og «selge» sin historie til alle som ville kjøpe.


Tidligere NFL-stjernen O.J Simpson døde onsdag i en alder av 76 år etter en kamp med kreft og familien hans har nå avslørt planene for hva de skal gjøre med kroppen hans

Simpson forventes å bli kremert tirsdag i Las Vegas, og familien hans nekter forespørsler om å donere hjernen hans til forskere. NFL-stjernens familie bekreftet hans død i en rørende uttalelse i sosiale medier.


Det sto: «Den 10. april bukket faren vår, Orenthal James Simpson, under for kampen mot kreft. Han var omgitt av sine barn og barnebarn. I løpet av denne overgangstiden ber familien hans om at du respekterer deres ønsker om privatliv og nåde. .» Simpson hadde kjempet mot prostatakreft.


Ifølge New York Post planlegger OJs familie å kremere ham. De planlegger ikke å donere hjernen hans til forskning for å se om han led av kronisk traumatisk encefalopati (CTE), en hjernesykdom forårsaket av gjentatte hodeskader. OJ pleide å spille for Buffalo Bills og San Francisco 49ers som en running back.

Les på Sporten: Vink til ESPN: «Det som er sikkert! Manchester United ser aktivt etter en ny manager»

OJs advokat og bobestyrer Malcolm LaVergne skrev under på alle papirene for OJs kremasjon. Han sa: «Med OJ er alt vilt, men jeg har fått telefoner fra medisinske sentre som utfører CTE-tester og ber meg om OJs hjerne … det skjer ikke.»

Han la til: «Jeg kan rådføre meg med barna om det, men jeg har ikke hørt noe om det, så det kommer bare ikke til å skje. OJ vil at hele kroppen hans kremeres for at barna hans skal gjøre det de finner passende.»


Hans fire barn, hvorav to han delte med sin ekskone Nicole Brown, må fortsatt skrive under på kremasjonspapirene. En lege har skrevet under på dødsattesten og papirene for kremasjonen. LaVergene sa at mer papirarbeid skal ferdigstilles på mandag.

Han sa: «Tirsdag er den spådde … dagen da han faktisk vil bli kremert. Det var det OJ ønsket. Det er OJs ønsker, og det er det barna forteller meg.»

I 1994 ble OJ anklaget for å ha myrdet sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman etter at de ble funnet knivstukket utenfor hjemmet hennes i Los Angeles, men ble frikjent av en jury. Ifølge TMZ, før OJ gikk bort, snakket han med mange nære venner og familiemedlemmer i sine siste dager, men han kom ikke med noen tilståelser om drapene.
En kilde sa at han ikke snakket om Nicole eller Ron eller kom med noen «tilståelse» før han døde. Alle som besøkte den tidligere stjernen i dagene før hans død ble beordret til å signere NDA.

De sa: «Med mindre det å være tørst og be om vann er en tilståelse … eller å ville se golfturneringen. Ingenting om LA-tingen kom opp eller ble engang tenkt på.»

tabola

No posts to display