Margot Robbie skal lage film av spillet Monopol

0
13

Gleder meg som en unge til den dagen de lager en Ludo film eller et annet spennende spill som Yatzy. Mens vi venter kan vi glede oss over at Barbie-dukken i levende live skal være med å lage Monopol-film.

Ikke rart at folkene bak Barbie-filmen kan velge og vrake i oppdrag. Filmen har så langt spilt inn 1,5 milliarder dollar.

Imponert av Margot Robbie som kan spille så forskjellige roller som Harley Quinn Suicide Squad og Barbie i Barbie.

Mange er fortsatt i ekstase av av filmen og ser den igjen om igjen. – Gleden er også stor Greta Gerwigs Oscar pris og Ryan Goslings pitch-perfekte skildring av Ken og dansenummeret i selve utdelingen.

Les: Putin har gitt russiske utviklere kort frist til å lage en PlayStation- og Xbox-rival

Tenk om hun lander på Rådhusplassen med hotell

Barbie, Suicide Squad, Wolf of Wall Street og Birds of Prey-stjernen Margot Robbie beveger seg nå inn brettspillenes verden.

Deadline skriver at det akkurat nå jobbes med å forvandlet Monopol-spillet og lage en historie som være være basert på det
eiendomsinspirerte brettspillet.

Spillet Monopol (Monopoly) ble unnfanget i 1934, og spilles fortsatt over hele verden, det er laget utallige spin-off-spill med ulike temaer. – Det er også laget et mobil-spill som etter min mening furgerer svært dårlig.

Hasbro Entertainment eier spillet etter å ha kjøpt opp Parker Brothers – det originale selskapet som lagde Monopol. – De skal være med å utarbeide spillet sammen med produksjonsselskapet bak Barbie, LuckyChap.

Les på Sporten: Skal ha med seg tre stjernespillere til Liverpool

Nyheten kom Lionsgates presentasjon på CinemaCon i Las Vegas tidligere i dag.

Lionsgate eier rettighetene til spillutviklingen – som den utvidet i desember, gitt dette er verdens mest populære brettspill, med en enorm 99% kjennskap.

Spillet er tilgjengelig i mer enn 100 land, og har nå solgt nærmere en halv milliard eksemplarer siden starten.


Leder for Lionsgate Motion Picture Group, Adam Fogelson, sa: «Jeg kunne ikke tenke meg et bedre produksjonsteam for dette elskede og ikoniske merket enn LuckyChap. De er eksepsjonelle produsenter som velger sine prosjekter med stor omtanke og omsorg, og slutter seg til Monopol med et klart synspunkt. Vi er enormt glade for å jobbe med hele LuckyChap-teamet på det vi alle tror kan bli deres neste storfilm.»


Zev Foreman, filmsjef for Hasbro Entertainment, la til: «Som et av de mest ikoniske spillene i verden gir Monopoly en utrolig plattform for historiefortellingsmuligheter. Vi er henrykte over å ha den unike visjonen til LuckyChap og Lionsgate sammen med oss for å bringe dette historiske stykke populærkultur til det store lerretet.»


tabola

No posts to display