Det som var en av verdens beste spisser – degradert til ving

0
359
Karim Benzema har det best utenfor kamparenaen.

Vi digget spilleren Karim Benzema da han herjet for Real Madrid. Så tok franskmannen alle på senga, Real-ledelsen inkludert, da han valgte å forlate UEFA-regionen med to, tre sesonger på topp fortsatt igjen i beina. Milliard-inntekter fristet Ballon d’Or-vinneren, valget om å spille i saudiarabisk liga ble tatt. Under året senere er det sportslig sett alt annet enn idyll for 36-åringen.

«Dere setter Karim på venstre kant nå? Det er en forbrytelse! Det gir ingen mening, fotball skal respekteres» Dette var bror Gressy Benzemas reaksjon, ifølge overgangsjournalist Romano, etter at brorens saudiarabiske klubb plasserte Karim ut på venstrekanten i den saudiarabiske supercup-finalen. Etter kampen fikk en av medspillerne til Benzema smake pisken til en på tribunen. Velkommen til Benzemas nye verden.

LES: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse

Karim Benzema svarte tidligere i måneden noe defensivt på hvorfor han ikke scorer som hos Real Madrid, med: «Det er ikke det samme spillet eller de samme spillerne. Jeg trenger hjelp på banen. Jeg kan ikke vinne kamper alene. Jeg trenger andre spillere. Jeg trenger mange ting, men det er annerledes. Det er min første sesong i Saudi-Arabia og jeg håper å avslutte bra og vinne», kom det noe tamt fra Benzema.

Torsdagen supercup-finale har definitivt ikke løftet humøret til Ballon d’Or-vinneren. 1-4 tap, med en av verdens beste spisser henvist til vingen. Toppet av medspiller pisket av «supporter» etter kampen.

SPORTEN: Nagelsmann kan velge og vrake mellom toppjobbene

På høy tid å følge eksemplet til Jordan Henderson, Benzema.

tabola

No posts to display