Alle vil ha veganpizza!

0
167
Foto: Meny

At veganpizza skulle bli vinterens store snakkis er det få som hadde trodd på forhånd. Men, sjelden har en nyhet blitt revet ut av hyllene på så kort tid. Bare et par uker etter lanseringen er nesten samtlige Folkets Oumph!-pizzaer utsolgt og lagrene tomme. 

 – Det jobbes nå på spreng for å få veganpizzaen tilbake i hyllene, opplyser MENY. På bildet har assisterende butikksjef Madeleine Gjerde hos MENY Ringnes Park holdt av et lite lager til stor glede for kunde Andrea Pichlo.

Det var i uke 8 at UNIL lanserte den første veganske pizzaen i norsk dagligvare: Folkets Grillet Oumph! På drøye to uker ble 3800 veganske pizzaer revet vekk, ikke bare i Oslo, men rundt om i landet. Flere har prøvd den nye veganske pizzaen enn de to nye variantene til Pizza Grandiosa, som ble lansert i samme periode.

Veganpizza har tatt helt av, også i Telemark

– Det er sjeldent at et helt nytt produkt i frysedisken tar av så raskt, og det nesten uten markedsføring. Vi kan heller ikke huske å ha opplevd, så kort tid etter lansering, så mange henvendelser på grunn av en utsolgt-situasjon. Pizzaen er blitt en buzz i sosiale medier, sier kommunikasjonsrådgiver Nina Horn Hynne i MENY.

De jobber nå på spreng for å gi veganpizza til folket, og lover å være leveringsdyktige i slutten av mars.

– Vi beklager at vi er utsolgt. Her har vi rett og slett feilberegnet etterspørselen. Først nå skjønner vi at vegantrenden virkelig har tatt av i Norge. Når folk i Telemark står i kø for å kjøpe veganpizza, da er det ikke lenger bare noe som opptar trendsetterne på Grünerløkka, sier Horn Hynne.

tabola

No posts to display