Verdens for tiden mest berømte spyttklyse

0
294
Verdens for tiden mest berømte spyttklyse.

Det spyttes over en lav sko rundt om i verden. Hver eneste dag. Men denne uken har én spyttklyse fått spesiell oppmerksomhet. Den tilhørte en tidligere Liverpool-spiller som burde ha visst bedre. Når den tidligere «sjefsbølla» på engelske fotballbaner, Vinnie Jones reagerer på oppførselen, vet du at du har driti deg ut.

Sporten.com skriver i dag om tidligere Liverpool-spiller og ekspertkomentator hos Sky Sports som sendte en solid spyttklyse mot personene i en bil som passerte.

Oppførselen kan uansett ikke forsvares, men det at den var rettet mot en ung jente, forverrer det hele.

Les mer: Liverpool-legende fikk sparken

Nå følte Vinnie Jones at han måtte komme på banen med sitt syn.

Vinnie “The Axe” Jones er nå mest kjent for sine roller i diverse spillefilmer, men var tidligere en beryktet fotballspiller på åtti -og nittitallet. Som del av Wimbledons “The Crazy Gang”, bygde han seg opp et rykte som en villmann på banen.

En haug med motspillere husker waliseren med gru, gjennom hans 384 kamper i engelsk toppfotball. Nå har en episode i England fått selv Jones til å reagere.

-Det er feigt. Hvis noen spyttet på datteren min i bilen min, hadde jeg kjørt etter ham og… du skjønner hva jeg mener, sier Jones ifølge Talksport.

Lite hjalp det at Carragher på sosiale medier la seg langflat og beklaget oppførselen sin.

Når noe opprører en kar som Vinnie Jones, er man ille ute.

Les også: Tidligere Liverpool-spiller til medisinsk test

tabola

No posts to display