mandag, april 12, 2021

1000 ekstra grensevakter i England

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det engelske Arbeiderpartiet har startet valgkampen og et viktig område i den sammenhengen er sikkerhet og økt sjekk av de som kommer til landet. De ønsker å sjekke de som kommer til landet grundigere gjennom å ansette 1000 ekstra grensevakter.

Finansieringen av dette skal gjøres gjennom å legge en avgift på 10 pund på besøkende fra 56 forskjellige land. Vi fra Norge blir i førte omgang ikke berørt av den nye avgiften, men vi kommer helt klart til å merke at det blir mer omstendelig å komme inn i landet.

England har ved flere anledninger økt prisen på visum, for å prøve å demme opp for økt trykk på grensene. Et visum koster nå 83 pund og det begynner å bli dyrt og det til omtrent samme kost som til USA. Den nye prisen har ikke ført til nedgang i trafikken.

Årsaken til problemene ved grensen er asylsøkere og ulovlig innvandring, pr nå har England 175 000 avviste asylsøkere som de ikke har kapasitet til å sende hjem. Det tilsvarer omtrent befolkningen i Trondheim og det sier en god del om omfanget på problemet.

Arbeidspartiet i England foreslår med andre ord at alle andre skal betale for deres kapasitet for å sende hjem asylsøkere, ikke som det ligger i forslaget for å øke vår felles sikkerhet.

De som skal betale avgiften er statsborgere i land som nyter en «visa waiver» et system av fast-track tillatelser, vil dette mer en dekke utgiften på 45 millioner pund om er kostnaden for flere ansatte.

Så mange som 5,5 millioner reisende i året vil være underlagt den nye avgiften – mer enn to av fem av de fra Amerika, med australiere og kanadiere de neste største gruppene.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This