fredag, april 16, 2021

Williams legger ut Formel 1-teamet for salg

Må lese

Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene

I årets sesong er det 10 lag som deltar og de skal konkurrere over 23 runder. -...

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter....

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Williams har kunngjort at de er åpne for å selge sitt Formel 1-lag i nær fremtid. Frank Williams har også stipulert en pris på 145 millioner dollar for laget.

Det britiske laget har vunnet 114 Grand Prix , syv førermesterskap og ni konstruktørmesterskap i deres tid i F1. Torsdag kunngjorde Williams tap på 13 millioner pund for 2019, med et inntektstall fra året før. «Styret i WGPH [Williams Grand Prix Holdings] vil gjøre en gjennomgang av alle de forskjellige strategiske alternativene som er tilgjengelig for selskapet, «sa Williams i en uttalelse.

Les: Denne modellbilen koster det samme som en ny bil

» Alternativer som blir vurdert inkluderer, men er ikke begrenset til, å skaffe ny kapital til virksomheten, et salg av en minoritetsandel i WGPH eller en avhending av en majoritetsandel i WGPH, inkludert et potensielt salg av hele selskapet.

«Selv om det ikke er tatt noen beslutninger om det optimale resultatet ennå, for å lette diskusjoner med interesserte parter, kunngjør vi en start på en ‘formell salgsprosess’.

«Selskapet tar ikke på dette tidspunktet imot tilbud og bekrefter at det er i foreløpige diskusjoner med et lite antall parter om en potensiell investering i selskapet.

«Det kan ikke være noen sikkerhet for at et tilbud vil bli gitt, og heller ikke om vilkårene som et tilbud vil bli gitt.» WGPH-styret forbeholder seg retten til å endre eller avslutte prosessen når som helst, og hvis den gjør det vil det gjøre en kunngjøring som passende.

«WGPH-styret forbeholder seg også retten til å avvise enhver tilnærming eller avslutte diskusjoner med enhver interessert når som helst.» Mens selskapet har stått overfor en rekke utfordringer, forblir Williams for tiden finansiert og klar til å gjenoppta racing når kalender tillater i 2020.

«WGPH-styret mener at den strategiske gjennomgangen og den formelle salgsprosessen er den riktige og forsvarlige tingen å gjøre for å ta tid å vurdere et komplett spekter av alternativer og sette Formel 1-teamet best mulig mulig posisjon for fremtiden. «

- Advertisement -

Siste nytt

Bli bedre kjent med Formel 1 stjernene

I årets sesong er det 10 lag som deltar og de skal konkurrere over 23 runder. -...

Flyr vil fly fra i sommer

Det nye norske flyselskapet varsler oppstart i juni. Fra mai vil det være mulig å kjøpe billetter. Den aller første flyvningen går...

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I korte trekk: Manchester City er...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

More Articles Like This