Denne modellbilen koster det samme som en ny bil

0
273
Hvis du har råd, kan du kjøpe en 1:18 modellbil av Rolls-Royce Cullinan SUV. Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce har lansert en modellbilversjon av Cullinan SUV, og prisen er absurd

Lurer du på om de blir litt lei under koronastengingen på Rolls-Royce? Dette kan indikere at den eksklusive bilprodusenten nettopp har lansert en 1:18 modellbil av Cullinan-modellen som man kan kjøpe.

Modellbilen tar opptil 450 timer å bygge og består av over 1000 komponenter.

Prisen? Ja, det blir ikke avslørt med en gang, men Car Magazine har undersøkt saken, og til bilmediene melder Rolls-Royce at prisen på modellbilen starter på 17.000 euro, noe som tilsvarer rundt 170.000 kroner. Prisen kan imidlertid stige hvis du velger spesielle løsninger, eller hvis du har ytterligere krav til spesifikasjonene for din eksakte Cullinan modellbil.

For 170 000 danske kroner kan du kjøpe en helt ny Hyundai i10 – i reell størrelse – i Danmark og fremdeles ha et overskudd på 27.000 danske kroner.

Modellbilen vil sannsynligvis selges til folk som allerede har en Rolls-Royce Cullinan eller som planlegger å kjøpe en, men faktisk kan du kjøpe en selv om du ikke er Rolls-Royce-eier.

Modellbilen er bygget som en ekte kopi av originalen, noe som betyr at den har arbeidslys som kan betjenes via en fjernkontroll, og under panseret finner du en kopi av den ikoniske 6,75-liters V12-motoren. Tross alt kan ikke modellbilen kjøre.

Modellen er håndlaget, og du finner allverdens detaljer fra den ekte Cullinan gjengitt i størrelse 1:18. Foto: Rolls-Royce

På den annen side kan du velge mellom 40 000 forskjellige standardfarger, slik at du kan få modellen i samme farge som din ekte Cullinan.

Når du åpner dørene til modellbilen, finner du også detaljer fra den ekte Cullinan.

  • Det demonstrerer og minner oss om at det som selskap er viktig å inspirere til prakt i alle størrelser. Det handler ikke bare om de store tingene. Vi ønsker å oppnå storhet i alt vi gjør, helt ned til de minste produktene og de minste detaljene, sier Torsten Müller-Ötvös, administrerende direktør i Rolls-Royce, i en pressemelding.
tabola

No posts to display