Verdens raskeste mobiltelefon

0
154

Sjansen er stor for at du leser dette på din mobiltelefon. Hvis ikke noe drastisk har skjedd med våre tall i det siste er det 62,14% sjanse for at du opplever F7 sine sider med mobilen i hånden.  Da betyr hastigheten på nedlastingen noe for din brukeropplevelse.

School of Electronics ved Aalto Universitetet i Finland har resten ned og opplastingshastighet på over 4500 telefoner i ulike nettverk rundt om i verden for å finne ut av hvilke telefoner som er de raskeste.

Og vinneren er Samsung Galaxy Note 3. De er den raskeste telefonen på markedet når det kommer til nedlastings hastighet.

Nedlastingshastigheten for Samsung Galaxy Note 3 var i gjennomsnitt 138 megabit / sek og tallet for 10nd plass var 108 (LG Nexus 5).

På andreplass kom overraskende, mest fordi de fleste ikke har hørt om merket mobiltelefonen One Plus One som er fra en kinesisk produsent (Plus One)

Hastigheten til å laste ned data er vanligvis brukerne vil hovedsakelig så høy som mulig . Men som flere og flere mennesker bruker nettsteder som Flickr og Instagram for å laste opp bilder og sende videoer til Facebook og bruke videosamtaler er også opplastingshastigheten er viktig.

Ifølge den finske studien er Samsung Galaxy S5 raskest der med en gjennomsnittshastighet på 47 megabit / sek . Eneste Apple produkt på topp ti listen nedlasting er iPhone 6 på en tredjeplass og opplasting er Apple iPhone 5s med hastighet 46 megabit / s, med det havner den på 10nd plass for opplasting. Ihone % slår dermed sin nyere utgave iPhone 6 som ikke kvalifiserer blant de ti beste, men holder befinner seg langt ned på listen.

 

de raskeste mobilene
de raskeste mobilene
tabola

No posts to display