Aldri mer alene hjemme

0
978

Foreløpig ubekreftede rykter forteller at Macaulay Culkin er funnet død i en alder av 34.

Macaulay Culkin, best kjent for sin rolle som Kevin McCallister i Home Alone og oppfølgeren Home Alone 2: Lost in New York, er funnet død.

Flere uavhengige kilder hevder Culkin ble funnet død fredag ​​ettermiddag i sin leilighet på Manhattan etter at politiet svarte på et ønske om å sjekke om alt var i orden spurt av et familiemedlem .

Minst en beboer av Manhattan leilighet bekreftet leiligheten tilhører Culkin , men politiet har så langt ikke bekreftet mannens identitet.

" Leiligheten var usedvanlig ren og vi fant ingen tegn på misbruk eller noe kriminelt, slik at vi er avhengig av politilegen for å ta en endelig avgjørelse om hva som skjedde her i dag, sa detektiv James Patterson fra Manhattan politikammer .

Født 26 august 1980, begynte Culkin som skuespiller i en alder av fire. På høyden av sin berømmelse , ble han ansett som den mest vellykkede barneskuespiller siden Shirley Temple .

Vi kommer tilbake med mer når vi vet mer.  Det er bare noen få måneder siden sist det gikk rykter om Culkins død, da viste de seg å være sterk overdrevet.
tabola

No posts to display