(c) Bilde : EA: Fight Night

Floyd Mayweather jr. la egentlig opp som ubeseiret verdensmester i 2016, men han kom ut av pensonstilværelsen for å få med seg ekstra 100 millioner dollar for å i august i fjor for å bokse mot  UFCs lettvektsmester Conor McGregor i The Money Fight.

Ikke det han tregte pengene, han var i sitt siste år, verdens best betalte idrettsutøver. Den tidligere amerikanske proffbokseren var ubeseiret som verdensmester i fem vektklasser, med ialt ti verdensmestertitler. Han ble kåret til «Årets bokser» av Ring Magazine i 1998 og 2007 og av ESPN i 2007, 2008, 2010, 2012, 2013, og 2014.  Mayweather var WBA- og WBC-tittelholder i weltervekt i tillegg til at han holdt en rekke andre titler.

Mayweather har konkurrert i vektklassene super-fjærvekt, lettvekt, lett weltervekt, weltervekt og lett mellomvekt. Per august 2017 sto han ubeseiret med 50 seire i like mange kamper, hvorav 27 ved knockout.

På Floyd Mayweather sin 41 årsdag kunne han fortelle TMZ sport at han er med på å lage et boksespill, tidligere har han sagt nei takk til å være med på Fight Night, men nå har han tydeligvis forhandlet seg frem til en del av kaka, eller som han sa selv for et år siden: «Before I do anything I gotta have some ownership.»

I samarbeid med sporten.com

EA Sports (eier av konseptet) har sikkert gitt han en god deal med andeler av inntektene.

TMX skriver ikke at det er Fight Night, men at det er det mest naturlige valget, eller som eksperter sier, Fight Night uten Floyd Mayweather er ikke komplett.

f7.no -> adds
tabola