Verdens beste i alt

0
240

I Den demokratiske folkerepublikken Korea sitter over 200 000 i konsentrasjonsleire fordi de i sin tid ikke trodde Kim Jong Il hadde funnet opp internett, klarte 17 «hole in one» første gang han prøvde golf eller at fuglene gråt da han døde. Hans sønn Un som ser ut som han blir valgt sist i uttak til alt og ikke får være med på klassetur har noe å leve opp til.

Vi har undersøkt hvilke fantastiske historier som Nord Korea sitt propaganda apparat har klart å trylle frem.

Kim har reist ut i hele landet og sett på mat, mat i mullitærleire, mat i private leiligheter og mat i fabrikker, desuten har Dennis Robman vært på besøk og fortalt verden at han er en super kar.

Kim Jong Un er et geni blandt genier og en millitær strateg og leder av rang og som president og arvtager gjør han alt for å følge i sin fars fotsport, til og med signaturen er lik. Et liten merkelig sak er at i et land hvor religion er forbudt så er deres leder født i himmelen.

Foruten å ha verdens største private samling med Nike joggesko har han mange ulike grader og utmerkelser, han kan alt og det kan komme godt med.

Det går mange rykter om han, en at han rett og slett ikke finnes og eller er død, ihverfall har han tatt livet av alle de som kan skade han. Han skal også ved flere anledninger vist frem sine Harry Potter egenskaper.

Snurr propagandafilm: Her vises verden hvor god Kim Jong Un er til å skyte

Her er Channel 4 sitt innsalg fra Nord Korea:

tabola

No posts to display