onsdag, oktober 28, 2020

Verdens beste i alt

Må lese

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå...

Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Vi tar en tur på McDonalds som en selvfølge - og en nødvendighet når tiltakslysten er på...

Her kommer 5G i 2021

Er du lysten på raskere mobilt bredbånd? Nå kommer 5G for fullt i Norge. Her er stedene...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

I Den demokratiske folkerepublikken Korea sitter over 200 000 i konsentrasjonsleire fordi de i sin tid ikke trodde Kim Jong Il hadde funnet opp internett, klarte 17 «hole in one» første gang han prøvde golf eller at fuglene gråt da han døde. Hans sønn Un som ser ut som han blir valgt sist i uttak til alt og ikke får være med på klassetur har noe å leve opp til.

Vi har undersøkt hvilke fantastiske historier som Nord Korea sitt propaganda apparat har klart å trylle frem.

Kim har reist ut i hele landet og sett på mat, mat i mullitærleire, mat i private leiligheter og mat i fabrikker, desuten har Dennis Robman vært på besøk og fortalt verden at han er en super kar.

Kim Jong Un er et geni blandt genier og en millitær strateg og leder av rang og som president og arvtager gjør han alt for å følge i sin fars fotsport, til og med signaturen er lik. Et liten merkelig sak er at i et land hvor religion er forbudt så er deres leder født i himmelen.

Foruten å ha verdens største private samling med Nike joggesko har han mange ulike grader og utmerkelser, han kan alt og det kan komme godt med.

Det går mange rykter om han, en at han rett og slett ikke finnes og eller er død, ihverfall har han tatt livet av alle de som kan skade han. Han skal også ved flere anledninger vist frem sine Harry Potter egenskaper.

Snurr propagandafilm: Her vises verden hvor god Kim Jong Un er til å skyte

Her er Channel 4 sitt innsalg fra Nord Korea:

Her er noen bilder av kjekkasen

kim-jong-un-marie_leaderKim-Jong-UnhKim-Jong-unANNUNCIO CHOC DELLA COREA DEL NORD, ATTACCO NUCLEARE AGLI USADennis-Rodman-und-Kim-Jong-Unepa03184283 A picture released by the North Korean Central New Agency (KCNA) on 16 April 2012 shows North Korean leader Kim Jong-un (C) waving to the crowd at a national meeting at Kim Il Sung Stadium in Pyongyang, North Korea, on 14 April 2012, during celebrations of the centenary of the birth of President Kim Il Sung. EPA/KCNA11692-il-nuovo-leader-nordcoreano-kim-jong-un-insieme-ad-alti-uffiNorth-Korean-leader-Kim-Jong-Un-L-looks-at-food-at-a-kitchen-of-a-mess-hall-749215kim-jong-un-posing-with-schoolmates-during-his-school-days-in-switzerland-handout-983416241-99400

- Advertisement -

4 COMMENTS

Siste nytt

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå...

Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Vi tar en tur på McDonalds som en selvfølge - og en nødvendighet når tiltakslysten er på bunn og suget etter noe......

Her kommer 5G i 2021

Er du lysten på raskere mobilt bredbånd? Nå kommer 5G for fullt i Norge. Her er stedene Telenor lover en solid utbygging...

Country-stjerne Jerry Jeff Walker er død 78 år gammel

Det er trolig en av verdens mest aktive låtskrivere som døde på fredag, han har 40 album bak seg og en hit...

Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Tidligere i høst ble det klart at Mr. Deadpool, Ryan Reynolds, hadde kjøpt seg en skakkjørt engelsk fotballklubb. En av Hollywoods førstedamer...

More Articles Like This