onsdag, desember 1, 2021

Velg hvor du skal campe!

Må lese

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det finnes en rekke campingplasser i Norge som er helt fantastiske. I denne artikkelen skal vi se nærmere på noen av disse. Kanskje du allerede har vært på flere av disse campingplassene? Da vil vi gjerne høre hva du mener om dem. Kanskje vi kan fortelle deg noe som du ikke vet om disse campingplassene, slik at du kommer til å få lyst til å besøke disse igjen? Det er det som er så gøy med campingplasser – de oppdateres og får nye og spennende funksjoner nesten hvert eneste år. Derfor er det alltid lurt å sjekke hjemmesidene deres før du bestemmer deg for å dra.

Hvor skal du dra?

Det finnes en rekke steder du kan campe i Norge. Det som er spennende er at du har forskjellige muligheter basert på hva du liker. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne å planlegge din reise, anbefaler vi deg at du sjekker Mol Travel, rett og slett fordi de har et utrolig flott system. Her kan du velge mellom campingplasser i ulike landsdeler. Kanskje du ikke har lyst til å dra så langt, men oppleve nærområdet? Kanskje du foretrekker å ta turen til et helt nytt fylke eller en ny landsdel? Da kan du velge kategoriene ut i fra dette. Deretter kan du velge hva slags aktiviteter du er ute etter, hva som passer for deg og dine og mye mer. Her får du en utrolig god oversikt som gir deg innsikt i ting du ikke visste om hver enkelt campingplass. Når du skal begynne å campe, kan det være lurt å velge et område du kjenner fra før, kanskje spesielt hvis du reiser med barn. Da er det enkelt å dra hjem igjen hvis noe skulle skje, og ikke minst kjenner du området litt fra før.

Flotte campingplasser

En campingplass vi er skikkelig glad i er neset camping først og fremst fordi her finnes det noe for alle. Når du først ser et bilde av denne campingplassen, er vi sikre på at du kommer til å falle pladask, rett og slett fordi den har en utrolig fin beliggenhet. Stranda er tilgjengelig for alle og enhver, noe vi vet er populært blant både unge og gamle. Det er jo ingenting som slår det å bare hoppe ut i vannet og nyte livet. Det vi er så glad i når det kommer til denne campingplassen er beliggenheten, men også de vennlige folkene som jobber der. Det er rett og slett en drøm å dra på Neset Camping. Det virker kanskje som vi overdriver nå, men nei. Det stemmer faktisk. Neset Camping er noe for alle.

Hva er det egentlig du ser etter i en campingplass? Er det bra beliggenhet eller er det kanskje fokus på budsjett? Noe som er spennende er at det finnes noe for alle når det kommer til campingplasser, Enten du er ung eller gammel, skal det altså absolutt ikke være noe problem å finne noe som passer for deg og dine!

- Advertisement -

Siste nytt

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

More Articles Like This