Tre Manchester United-spillere kan ende opp hos Nice

0
405
Sir Jim grublet fælt etter først unødvendig poengdeling mot Brentford, så unødvendig tap mot Chelsea. (foto: Ratcliffe)

Til sommeren har Ratcliffe fortalt det skal forhandles om at eierandelen hans når 30 prosent, det er ingen tvil om at Storbritannias rikeste er inne for det lange løp, der også Nice er en del av den stor planen. Allerede i sommer kan vi se resultater på kombinasjonen eierskapet i Ligue 1/Premier League. Flere Nice-spillere er linket til Old Trafford, men også United-spillere kan se frem mot potensiell neste sesong i Nice-drakt.

Manchester United kan benytte seg av Sir Jim Ratcliffe sitt nettverk gjennom INEOS for å løse deres reelle Financial Fair Play bekymringer.

LES: Superstjerna Neymar har lagt plan for fremtiden

Akkurat nå pågår det diskusjoner om å sende tre Manchester United-flopper til Nice som Ratcliffe også eier og dermed gi dem mer handlefrihet. Manchester United er ikke i noen umiddelbar fare for å bryte Premier League-reglene for profitt og bærekraft, men det var tydelig at økonomiske fair play-restriksjoner begrenset klubbens kjøpekraft i januar-vinduet.

Les: Citys superreserve på vei bort: «Jeg må tenke nøye gjennom hva som skjer i sommer»

Sir Jim Ratcliffe bekreftet rett etter kjøpet av 27,7% av klubben, at spillertroppen vil bli analysert i forkant av sommeren.

Å finne potensielle friere for høyttjenende United-flopper kan vise seg å være vanskelig, men Ratcliffe kan bruke OGC Nice – den franske klubben han er aksjonær i – for å hjelpe situasjonen.

I følge HITC har Christian Eriksen og Donny van de Beek begge blitt «nevnt i samtaler» mellom Manchester United og Nice-, mens Anthony Martial også kan returnere til Ligue 1 ettersom han også vurderes av Nice.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League har ikke på makan på 20 år!

Alle tre spillerne er ikke på favorittlisten til manager Erik ten Hag. Eriksen har bare startet ni Premier League-kamper denne sesongen og Van de Beek er utlånt til Eintracht Frankfurt. Den tyske klubben har muligheten til å signere Van de Beek permanent for bare 12,5 millioner pund, men nederlenderen har hatt liten innvirkning i Bundesligaen og returnerer trolig til sommeren.

Midtbaneduoens kontrakter går ut i 2025, noe som betyr at United vil være desperat etter å selge dem denne sommeren.

Martial vil være uten kontrakt på slutten av sesongen, så han vil ikke ta inn noen overgangssum.

SPORTEN: Nok en god grunn til å beholde Eddie Howe som Newcastle-trener

United var angivelig interessert i Nice-stjernen Jean-Clair Todibo før Sir Jims overtakelse, mens lagkameratene Melvin Bard og Khephren Thuram også har blitt koblet til en overgang til Old Trafford.

tabola

No posts to display