Superstjerna Neymar har lagt plan for fremtiden

0
209
Neymar med passende party-briller.

Vi digget Neymar da han var på topp, problemet var at det ble så altfor sjeldent i PSG-drakta. Etter exiten til Saudi-Arabia forsvant den brasilianske superstjerna fra den største spotlighten, så kom nok en skade som sendt Neymar ut på nok et lengre rehabiliteringsopphold. Her har han hatt tid til å tenke på neste skritt, mens han nyter livet uten press om oppmøte til treninger og leveranser på kamparenaen og annet pes.

Siden midten av oktober har 32 åringen vært ute med en kneskade han pådro seg i en landskamp for Brasil. Hans klubb Saudi Al-Hilal får ikke akkurat valuta for de 150 millioner euro som de betaler årslønn. Det har kommet noen negative ytringer fra offisielle talsmenn at det ikke sømmer seg å dra fra fest til fest og samtidig heve en lønn på 4,9 millioner om dagen.

LES: Hyundai har latt sin Ioniq 5 autonome bil «ta lappen»

Saudi Al-Hilan har mulighet til å forlenge monsterkontrakten med ytterligere ett år frem til sommeren 2026, noe de trolig ikke kommer til å gjøre med mindre Neymar snart kommer tilbake og imponerer.

Neymar sin første klubb Santos, drømmer om en retur for deres verdensstjerne når hans kontrakt går ut på dato. Neymar som bare er 32 år gammel burde ha noen gode år foran seg med fotball på toppnivå, men som Cristiano Ronaldo har han valgt å slutte med skikkelig fotball for å tjene litt ekstra.

Brasilianske UOL hevder Neymar har bestemt seg for å returnere til Santos når kontrakten med Al-Hilal går ut i 2025. Venstrevingen ble kreditert med 72 mål og 35 assists på 140 kamper for Santos før han dro til Europa og Barcelona i 2013.

SPORTEN: Tottenham akter å stanse gjenforeningen mellom Martin Ødegaard og Alexander Isak

For øyeblikket er Santos i den brasilianske andredivisjonen etter å ha rykket ned i bunnen av forrige sesong. De har i tillegg elendig økonomi etter å ha brukt altfor mye penger i mange år. En Santos-retur må være veldedighet, noe Neymar ikke er kjent for.

tabola

No posts to display