Benzema skjønner endelig hva han har gjort

0
601
Karim Benzema har det best utenfor kamparenaen.

Da Cristiano Ronaldo sjokkerte fotballverden, først med å lange ut mot Manchester United, så med exit til Saudi-Arabia, var den største bjellesauen signert. En haug med andre stjerner på hell fulgte «pengesporet» til CR7, men ikke mange er så entusiastiske som den portugisiske superstjerna etter en sesong i saudiarabisk liga.

For halvannet år siden ble Karim Benzema kåret til vinner av Ballon d’Or som verdens beste fotballspiller. Franskmannen svarte med å gi Real Madrid-ledelsen forrige vår/tidlig sommer beskjed han stikker fra Europa for å fylle kontoen med saudiarabiske penger. Når vi hører 36-åringen beskrive den sportslige tilværelsen, høres det rimelig trist ut.

LES: Tre Manchester United-spillere kan ende opp hos Nice

Der Cristiano Ronaldo er det saudiarabiske styrets beste og best betalte ambassadør med uttalelser som PR-messig skal heve saudiarabisk liga på høyde med europeiske, har Karim Benzema kjørt en annen profil. Det har vært bråk med trener Nuno Santo som fikk sparken, det har vært et svært avslappet forhold til å møte opp tidsnok til trening eller treningssamlinger.

Den sportslige siden av oppholdet i Saudi-Arabia har ikke vært særlig mye å juble over for Benzema eller gjengen som betaler noen milliarder for at franskmannen skal score.

Ronaldo står med 29 mål og 10 assists på 25 kamper for sin klubb, mens Benzema har bidratt med 9 mål og 7 assists på 20 seriekamper.

På spørsmål om hvorfor han ikke er som den spilleren som spilte hos Real Madrid, kommer et noe sutrende svar.

-Det er ikke det samme spillet eller de samme spillerne. Jeg trenger hjelp på banen. Jeg kan ikke vinne kamper alene. Jeg trenger andre spillere. Jeg trenger mange ting, men det er annerledes. Det er min første sesong i Saudi-Arabia og jeg håper å avslutte bra og vinne, kommer det fra Benzema.

LES: Forklaringen på hvorfor Manchester United har slitt med keepertabber kan ligge i tallet 17,53

Jordan Henderson skjønte han hadde gjort en gedigen tabbe og returnerte til europeisk fotball i januar, Benzema holder det gående, men virker ikke akkurat entusiastisk.

tabola

No posts to display