Tidligere Manchester United-spiller har tatt reisen fra karriere-kjelleren til toppetasjen i løpet av seks måneder!

0
1527
Blind får et klapp på hodet etter scoring i Girona-drakta. (foto: girona, x)

Vi opplever gang på gang spillere på øverste nivå for de største klubbene, som etter å ha passert noen-og-tretti, forsvinner fra spotlighten, enten på benken, eller hos klubber og ligaer færre bryr seg om. Daley Blind spilte for Manchester United 2014-18 og fikk med seg 141 kamper for den ikoniske klubben. Etter dette har pilen pekt sørover for nederlenderen, helt frem til sommeren 2023. Da snudde alt.

Det har vært noen ruskete år siden Ajax i 2018 kjøpte tilbake sin ungdomsstjerne Daley Blind fra Manchester United. Forsvarsspilleren, som har hele syv Eredivisie-titler med Ajax, gikk gratis til Bayern München i vinter. Både den tyske storklubben og Daley Blind syntes å være i ubalanse, så bare et halvt år senere sendte Bayern München nederlenderen gratis videre til La Liga. Fra Manchester United, Ajax, Bayern München, så til klubben som aldri hadde vunnet en serietittel. Daley Blilnd var på vei inn i glemselen trodde mange, da 33-åringen signerte for Girona.

LES: Arsenal, Manchester United og Chelsea må alle skrote planen om signering av drømmespissen

Girona har aldri vunnet noen titler. Denne sesongen er klubbens fjerde ever i øverste divisjon. Det to beste resultatene i La Liga er to 10. plasser. For fotballentusiaster som ikke har detaljkunnskap om samtlige spanske La Liga-klubber, er det vanskelig å finne en spiller i Girona-troppen du har hørt om utenom Daley Blind.

21 La Liga-kamper senere har denne troppen med en nederlender på vei ned i karrieren bokstavelig talt løpt over motstanderne. På søndag måtte Sevilla reise hjem med 5-1 tap, dette etter å ha startet kampen med ledelse.

Midstopper Blind har vært selvskreven fra start i 20 av La Liga-kampene, nå befinner 33-åringen de fleste hadde avskrevet, på toppen i La Liga med Real Madrid i panikk modus for å ikke gi fra seg tittelen.

SPORTEN: Det raser for legenden Sergio Ramos

Snakk om overgangs-blink for Blind!

tabola

No posts to display