Rekordsalget av Kai Havertz blir småpenger i forhold

0
1279
Florian Wirtz
Advertisement

Kai Havertz befinner seg på første og andreplass over de dyreste tyske spillerne gjennom tidene, med salgene til Arsenal (70 millioner euro) og Chelsea (80 millioner euro). – En 20 år gammel angripende midtbanespiller kommer til å knuse den rekorden, spørsmålet er bare hvem som betaler og når.

Bayer Leverkusen overrasker alle med å lede Bundesliga. – Det er uventet av flere grunner. Det er «opplest og vedtatt» at Bayern München skal vinne Bundesliga slik de har gjort de siste 11 årene og det faktum at det er Liverpool og Real Madrid-legende Xabo Alonso sin første managerjobb. (Har vært ungdomstrener for Real Madrid og leder for Real Sociedad sitt b-lag tidligere)

Les på Engelske Klubber: Avslår vilt Chelsea-bud på 85 millioner euro

Bayer Leverkusen under levelse av manager Xabi Alonso fortsetter å lede Bundesliga og med det skape alvorlig trøbbel for Bayern München manager Thomas Tuchel som vet han får sparken hvis de ikke vinner serien.

Alonso får skryt og interresse fra en hel verden på grunn av suksessen, men han er ikke alene i Leverkusen som har gjort en kometkarriere.

Før dagens bortemøte mot RB Leipzig leder Bayer Leverkusen Bundesliga med 45.poeng på 17.kamper. Florian Wirtz er en liten magiker på Bayer Leverkusen sin midtbane. 20 åringen som er superrask og kan benyttes på begge vingene beveger seg på en måte som opphever de fysiske lovene. – Den dagen han blir solgt blir han tidenes dyreste tyske fotballspiller.

Les: Ten Hags forsvarsgeneral er klar

Florian Wirtz kommer til å knuse Bayer Leverkusen sitt salg på 80 millioner euro av Kai Havertz til Chelsea sommeren 2020.

Bild skriver at Byer Leverkusen har priset Florian Wirtz til 130 millioner euro for å skremme beilere unna, men selv 1,48 milliarder er trolig ikke nok til å holde den angripende midtbanespilleren på BayArena.

Giganter som Real Madrid, Manchester City og Bayern München har alle hatt speidere på tribunen hele sesongen og i tillegg til forsøke å finne ut av hvorfor Xabi Alonso som forholdsvis ny manager har så stor suksess følger de tett med på det tyske vidunderbarnet.

På 24 kamper har det blitt 8.mål og 12.målgivende. Florian Wirtz har kontrakt med Leverkusen frem til sommeren 2027.

Skal vi se inn i glasskula stor vi både Xabi Alonso og Florian Wirtz er kjøpt ut av sine kontrakter før neste sesong sparkes igang.

LES: Blir endringer på høyrevingen hos United

tabola

No posts to display