Arsenal, Manchester United og Chelsea må alle skrote planen om signering av drømmespissen

0
352
For godt til å være sant, var nettopp det. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal, Chelsea og Manchester United har alle en utfordring på topp. Arteta har Gabriel Jesus inn og ut fra skadebenken, Pochettino har sin antatte toppscorer så og si ikke opp fra skadebenken, mens Ten Hag har et United som scorer altfor lite og en Højlund som klubbens toppscorer, men med bare to mål i Premier League. Trioen trenger en erfaren spissforsterkning for resten sesongen som skaper målsjanser og scorer på mulighetene. Alle tre klubbene er linket til en av verdens vasseste spisser, men må nå skrote planen om den helt spektakulære signeringen.

Manchester United, Chelsea og Arsenal har alle fått med seg at Ballon d’Or vinner Karim Benzema ikke hadde det så bra i Saudi Pro League. Laget gjør det ikke bra og den franske superstjernen kjeder seg.

LES: Som vi gleder oss til VM 2034, folkens

Forrige sesong vant Nuno Santo seriemesterskapet for den saudiarabisk klubben. I sommer ble Karim Benzema hentet inn og betalt noen milliarder som bjellesau for andre superstjerner fra Europa. Santo fikk sparken, Bezema har levert 9 mål på 15 seriekamper for en ukelønn på rundt 40 millioner kroner, mens klubben denne sesongen er nede på 7. plass.

Ryktene om at Karim Benzema var på vei bort fra Saudi-Arabia blomstret for alvor opp da han uteble fra trening.

Forrige uke ble det rapportert at Manchester United undersøker en avtale om å signere Benzema på lån. I tillegg til Manchester United, har Chelsea og Arsenal også undersøkt muligheten for å hente den 36 år gamle spissen.

ENGELSKE KLUBBER: Jepp, Liverpool ble snytt for straffe

L’Equipe hevder Karim Benzema, etter å ha vært i tenkeboksen en stund, har bestemt seg for å bli i Saudi-Arabia til tross for de siste ryktene.

SPORTEN: Henderson skaper ville «Messi-tilstander» i ny klubb!

Vi får tro at lønna på 172 millioner pund i året, 2,3 milliarder kroner ikke har noe å si på valget som den franske superstjernen har tatt om fremtiden. Uansett, for Premier League-trioen blir det ingen Benzema, verken i Arsenal-, United, -eller Chelsea-drakt.

tabola

No posts to display