søndag, desember 5, 2021

The Umbrella Corporation har overtatt USA

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

For de som ikke har sett «Resident Evil» filmene eller spillene kan vi fortelle at The Umbrella Corporation er et britisk multinasjonalt konglomerat som gjorde alt for å bli rikere og mektigere, inkludert å skape en zombie Apokalypse som nær utrydder menneskeheten.

Det vi ser i USA nå er skremmende på flere plan, det er nesten 40 millioner arbeidsledige, noe som utgjør 20% av arbeidsstyrken. – Helseforsikring er knyttet opp til jobb på grunn av korrupte politikere i begge partiene, demokrater og republikanere, med de sistnevnte i en egen kategori av kriminalitet. Det republikanske partiet er verdens mest vellykkede forbryterorganisasjon.

Partiet kan best sammenlignes med The Umbrella Corporation som under dekke av å være beskyttere av «lov og orden» utfører forbrytelser mot menneskeheten.

Les: Kina vil «gjenoppbygge» Silkeveien for mer enn 430 milliarder kroner

Soldater på trappene til Lincoln Memorial hvor Dr. Martin Luther King, Jr. hadde sin berømte «I have a dream» tale

USA har mye av det beste du kan finne på kloden og mye av det verste også. Jeg elsker USA og har mange gode minner fra mine mange reiser, jeg har hatt en kjæreste i Houston, vært på Nirvana konsert i LA og festet med noen gavmilde sykesøstre i San Francisco. – Derfor er ekstra trist å se hvordan landet går opp i limingen.

Det er registrert over 100 000 døde av corona så, dessverre er de tallene alt for lave på grunn av aktiv underrapportering, det er stort sett de fattige som dør, både på grunn av generell dårlig helse, tettere boforhold, manglende tilgang på helsetjenester, mat og utdannelse. – Over 100 personer blir hver eneste dag skutt, noen flere dør på grunn av opioider.

Les på Sporten: Liverpool-keeper skal inn og pushe Rune Jarstein

USA har privatisert og nasjonalisert arbeidet med utvikling av coronavaksine. – Et eksempel på det er arbeidet som pågår blant annet i Cambridge, Norge har gitt 12,5 milliarder kroner til dette arbeidet uten å forlange noen fordeler for oss, mens USA som bare har gitt 10 milliarder kroner har to krav. At USA skal komme først og at deres private «sponsorer» skal få produsere og distribuere vaksinen på kommersielt grunnlag.

Det blir dyrt og umulig for mange å kjøpe, et eksempel er at hvis du har diabetes 1 i USA koster medisin deg alene 5,705 dollar i året. – Enerett på corona-vaksine vil koste så mye at det blir umulig for mannen i gata å kjøpe, men deres liv har ingen verdi for «The Unbrella Corporation».

De som har mistet jobben og dermed sin helseforsikring har ihvertfall ikke råd.

President Donald Trump har med all tydelighet vist at det republikanske partiet ikke har noen moral eller har til hensikt å irettesette deres president. – De har god skjønt at de må jukse for å ha mulighet til å beholde makten i senatet og holde på presidenten. Valget vil undergraves og stemmer for er legitime forkastes, et svak demokratisk parti vil gjøre sviket mot demokratiet mulig.

USA er for øyeblikket et verre autokrati enn Kina og Russland. I tillegg til hvordan presse behandles er hvor mange som sitter i fengsel en meget god indikator for hvor demokratisk et samfunn er. USA har kommersialisert fengsel og lar fengselselskaper «lovlig» kjøpe dommere, politi og påtalemakt, noe som har ført til at 2,3 millioner sitter i fengsel og ytterligere 4 millioner er på prøve, tvangsarbeid. – Nesten 25% av alle som sitter i fengsel i verden sitter i fengsel i USA.

Les på Popidol: David Lynch slipper film på YouTube

Kina har også et urovekkende antall mennesker i fengsel 1,5 millioner av en befolkning på 1,4 milliarder.

I dag er det minnestund for George Floyd som ble myrdet av politiet, det har ført til demonstrasjoner over hele USA og mange andre byer i Europa. – Og nå fylles fengslene opp igjen med demonstranter, mange tusen hver eneste dag.

«Bunker Boy»

Høydepunktet i baby Donald Trump sine autoritære handlinger kom for et par dager siden hvor han for å kunne ta et bilde av seg selv med med et bibel foran St. Johns Church sendte inn terrorpoliti mot fredelige demonstranter med tåregass, batonger og gummikuler. – For å ta dette bildet ble en av prestene som serverte granola og vann til demonstranter på Lafayette plassen skadet. (En plass som forøvrig eies av kirken, Donald Trump med sin bande invaderte plassen uten å hverken varsle eller be om lov)

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This