torsdag, desember 10, 2020

The truth is out there

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Jakten på sannheten fortsetter etter en pause på 13 år. Tv-kanalen Fox bekrefter at de bare har vært ute og tatt en sigarett og er tilbake med en ny sesong av «The X-Files» Det er de originale skuespillerne som er tilbake, med unntak av et par som strøk med på grunn av for mange sigaretter.

David Duchovny og Gillian Anderson vender tilbake som FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully, og serieskaper Chris Carter skal skrive de nye episodene.

Den nye sesongen blir nummer 10 i rekken. Tema er det samme overnaturlig og lag på lag med mystikk. The Truth Is Out There, Trust No Ove, I Want to Believe er slagord som vi sikkert kommer til å høre mere av. Serien blandet en rekke konspirasjonsteorier, bekreftet mange sin tro på utenomjordisk liv. (Mange førte seriens innhold som bevis for liv på andre kloder og at vi ikke var klare for å møte dem enda) og selvfølgelig nøret serien opp under vår mistro til staten.

– Jeg ser på det som en 13-års reklamepause. Det fine er at verden har blitt et mye rarere sted, noe som gjør dette til et perfekt tidspunkt til å fortelle de nye historiene, sier Carter.

Det mange lurer på en om Fox Mulder og Dana Scully endelig blir kjærester og ikke bare veldig gode kollegaer. Serien har vunnet en rekke priser inkludert, Emmy og Peabody.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This