The truth is out there

0
102

Jakten på sannheten fortsetter etter en pause på 13 år. Tv-kanalen Fox bekrefter at de bare har vært ute og tatt en sigarett og er tilbake med en ny sesong av «The X-Files» Det er de originale skuespillerne som er tilbake, med unntak av et par som strøk med på grunn av for mange sigaretter.

David Duchovny og Gillian Anderson vender tilbake som FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully, og serieskaper Chris Carter skal skrive de nye episodene.

Den nye sesongen blir nummer 10 i rekken. Tema er det samme overnaturlig og lag på lag med mystikk. The Truth Is Out There, Trust No Ove, I Want to Believe er slagord som vi sikkert kommer til å høre mere av. Serien blandet en rekke konspirasjonsteorier, bekreftet mange sin tro på utenomjordisk liv. (Mange førte seriens innhold som bevis for liv på andre kloder og at vi ikke var klare for å møte dem enda) og selvfølgelig nøret serien opp under vår mistro til staten.

– Jeg ser på det som en 13-års reklamepause. Det fine er at verden har blitt et mye rarere sted, noe som gjør dette til et perfekt tidspunkt til å fortelle de nye historiene, sier Carter.

Det mange lurer på en om Fox Mulder og Dana Scully endelig blir kjærester og ikke bare veldig gode kollegaer. Serien har vunnet en rekke priser inkludert, Emmy og Peabody.

tabola

No posts to display