The Times: Premier League-klubb melder seg på for Wan-Bissaka signering

0
158
Aaron Wan-Bissaka i sin signatur-sklitakling. (foto: Manchester United)

Da Ole Gunnar Solskjær hentet inn Aaron Wan-Bissaka til høyrebacken i 2019, ble det tidlig klart den tidligere Crystal Palace-spilleren skrev seg inn i favorittspiller-boka til United-manageren. Ekstrem taklingssterk med fart og timing som gjorde det tøft for motstanderne å bryte gjennom på høyrekanten. Så var det over og ut for Solskjær, etter dette har de manglende offensive genene til Wan-Bissaka vært det store temaet. Med Erik ten Hag fortsatt som United-trener, går det seg exit på Wan-Bissaka.

Tidligere i uken kom det signaler fra Tyrkia at det mer eller mindre er klappet og klart for Aaron Wan-Bissaka-overgang til Galatasaray. Med dette bærer det ut av Premier League for en av Ole Gunnar Solskjær favorittspillere, høyrebacken han tok imot på Old Trafford, tre måneder etter nordmannen fikk permanent kontrakt i 2019. Nå melder The Times at Premier League-klubb vurderer å gi 26-åringen en fortsettelse i verdens tøffeste liga.

LES: Bundesligas nest beste klubb har et problem sportsdirektøren ikke kunne forestille seg før sesongstart

Aaron Wan-Bissaka er lagt ut for salg hos Manchester United. Høyrebacken kom til Old Trafford fra Crystal Palace for 55 millioner euro. Nå går det mot salg til kraftig redusert pris.

Transfermarkt mener han er verdt 20 millioner euro, Manchester United er villige til å selge for 15 millioner euro, et bud på 10 millioner euro er akkurat sendt over.Aaron Wan-Bissaka har tiltrukket seg interesse fra Galatasaray, som i mai ble tyrkiske seriemestre for andre år på rad. følge Tyrkiske Fanatik har partene kommet til en muntlig avtale om de personlige betingelsene. Galatasaray og Wan-Bissaka er etter det opplyste blitt enige om en avtale som skal gi spilleren 3,5 millioner euro i årslønn.

SPORTEN: Manchester Uniteds plutselige interesse for Manuel Ugarte følges opp med enda en PSG-stjerne

Ifølge The Times står Wan-Bissaka på kandidatlista hos West Ham. Manchester United-spilleren er en av flere backer på ønskelista hos Julen Lopetegui og londonklubben, det må arbeides raskt hvis Süper Lig-fareren Wan-Bissaka skal stanses før han når Heathrow.

tabola

No posts to display